Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine este Eugenia Surugiu, mama lui Fuego. Femeia a rămas văduvă în urmă cu 10 ani

Cine este Eugenia Surugiu, mama lui Fuego. Femeia a rămas văduvă în urmă cu 10 ani

24 iul. 2023, 10:15,
BZI.ro, în Radio

Puțină lume știe cine este Eugenia Surugiu, mama lui Fuego, cea care l-a ajutat pe artist să-și facă un nume în muzica românească. Cum aceasta nu obișnuiește să apară în lumina reflectoarelor, într-un timp s-a crezut că Irina Loghin este mama artistului. În plus, în urmă cu mai bine de 10 ani, Eugenia Surugiu a rămas văduvă după ce tatăl lui Fuego a murit în urma unui infarct.

Paul Surugiu, cunoscut de public cu numele de Fuego, are o carieră impresionantă și cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Artistul face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate și de realizările profesionale deosebite, Fuego a trecut prin multe suferințe în viața privată.

Cine este Eugenia Surugiu, mama lui Fuego

Eugenia Surugiu, în vârstă de 69 de ani, este adevărata mamă a interpretului melodiei „Împodobește, mamă, bradul”. Cum mama lui Fuego nu obișnuiește să apară în lumina reflectoarelor, puțini știu cum arată femeia care i-a dat viață îndrăgitului cântăreț. În plus, unii au crezut, la un moment dat, că Irina Loghin este mama artistului, deoarece cei doi artiști apar des pe scenă împreună.

Fuego își iubește foarte mult mama și îi este recunoscător pentru tot ce are acum, însă Eugenia Surugiu apare foarte rar în viața publică. Prezentatorul emisiunii „Drag de România mea” a fost întotdeauna încurajat de mama lui, însă din spatele camerelor de filmat, pentru că este o fire discretă. Oricum, artistul vorbește foarte frumos despre mama lui.

„Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest! Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață!

Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie! Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Îi doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea”, este mesajul postat în urmă cu ceva vreme de celebrul cântăreț.

Mama lui Fuego a rămas văduvă în anul 2010

În urmă cu mai bine de un deceniu, tatăl lui Fuego s-a stins din viață. Bărbatul a murit în preajma Sărbătorilor Pascale, în urma unui infarct. La acea vreme, soțul Eugeniei Surugiu avea 59 de ani, iar în urma sa a lăsat o familie care îi simte și astăzi absența.

„Eu am învățat de la tata să fac totul. Și dacă regret ceva în viața asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârsta de 59 de ani a murit tata. În 3 minute a făcut infarct.

Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tata de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit”, spunea Paul Surugiu pentru un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *