Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Erika Isac, tânăra de 24 de ani care ”i-a pus la punct” pe bărbați! A participat la X Factor și a stârnit controverse cu ultima piesă

Cine este Erika Isac, tânăra de 24 de ani care ”i-a pus la punct” pe bărbați! A participat la X Factor și a stârnit controverse cu ultima piesă

17 feb. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Erika Isac este una dintre cele mai auzite nume din industria muzicală, din ultimele zile. Artista a lansat o piesă prin care ”i-a pus la punct” pe toți bărbații și a stârnit reacții uluitoare! Iată cine este cântăreața care a ajuns pe locul 1 în topurile din muzică.

În ultimele două zile, Erika Isac a atras atenția tuturor cu noua piesă pe care a lansat-o. După ce a participat la X Factor și a impresionat juriul cu talentul ei, de această dată a reușit să ajungă pe locul 1 în Trending, pe Youtube.

Deși face parte de câțiva ani din showbiz-ul românesc, versurile din noua piesă a Erikăi Isac au devenit unele dintre cele mai dezbătute.

Cine este Erika Isac, tânăra de 24 de ani care ”i-a pus la punct” pe bărbați

Erika Isac are 24 de ani, iar în urmă cu mai mulți ani a apărut pe scena X Factor și i-a uluit pe jurați cu talentul și personalitatea ei. Artista a ajuns în echipa lui Ștefan Bănică Jr., iar mai apoi a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor. Câțiva ani distanță, a decis să își continue cariera muzicală, în același ritm în care a obișnuit pe toată lumea.

În urmă cu două zile, ultima melodie a Erikăi Isac a ajuns pe locul 1 în Trending și i-a împărțit pe oameni în două tabere: i-a pus la punct pe bărbați cântând despre subiecte tabuu și le-a intrat în grații femeilor, care au rezonat și empatizat cu versurile melodiei sale.

Erika Isac este una dintre cele mai îndrăznețe artiste din România, iar acest lucru s-a observat mai ales în ultima apariție de pe Youtube. În timp ce unii oameni ar numi piesa ei ca fiind ”vulgară”, alții ar spune că reflectă realitatea în adevăratul sens al cuvântului.

Artista are o relație cu Adi Istrate

Adi Istrate și Erika Isac au o relație de mai mulți ani, iar povestea lor de dragoste a fost ferită de scandaluri. În urmă cu aproape doi ani, artista a vorbit despre calitățile care îi plac la iubitul ei și cum reușesc să treacă peste problemele specifice fiecărui cuplu.

”Este foarte drăguț că ne completăm și profesional, și emoțional, romantic și așa mai departe. Merg lucrurile altfel pur și simplu. Pasiune pentru muzică ne-a unit și noi așa ne-am cunoscut. Nu știm cum am ajuns iubiți, totul s-a întâmplat foarte natural și foarte repede”, a mărturisit fosta concurentă de la X Factor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *