Prima pagină » Cancan » Cine este Elena Matei, care se luptă pentru un loc în finala Chefi la Cuțite

Cine este Elena Matei, care se luptă pentru un loc în finala Chefi la Cuțite

16 iun. 2021, 11:11,
în Cancan

Elena Matei, semifinalista din echipa lui chef Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, a dovedit până acum că este o persoană determinată care își dorește să câștige acest sezon. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că ascunde o mare suferință. Aceasta și-a pierdut tatăl la vârsta de 15 ani, iar mama ei a fost nevoită să plece la muncă în străinătate.

Show-ul culinar Chefi la cuțite se apropie de final, astfel că cei rămași în competiție speră să-și adjudece marele premiu. Printre aceștia se numără și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea, care ascunde o dramă teribilă. Aceasta este o tânără studentă din Ploiești, care le-a stins lumina chefilor cu un desert special. Elena Matei a venit la Chefi la cuțite pentru a demonstra că femeile pot deveni bucătari de renume și pot face spectacol în bucătărie.

Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite

În cadrul ultimei ediții a show-ului culinar, Elena și-a spus povestea de viață. Atunci când avea doar 15 ani tatăl ei a murit într-un accident de motocicletă. După tragedie, mama tinerei a fost nevoită să plece în Austria la muncă, iar ea a rămas singură.

„Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, am vrut să ies din tipar. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă și mama mea lucra în Austria, nu ne descurcam cu banii și așa mama s-a întors înapoi în Austria și am rămas singură”, a dezvăluit Elena Matei.

Elena Matei are doar 22 de ani și este îndrăgostită de bucătărie. Deși studiază la Universitatea Politehnică din București, tânăra reușește să își urmeze visul de a deveni unul dintre cei mai buni bucătari din România. Studenta lucrează de la vârsta de 18 ani și în prezent este bucătar la un restaurant din Ploiești. Elena Matei și-a descoperit pasiunea pentru gătit când a rămas singură în țară, după plecarea mamei ei.

Singurătatea nu a dărâmat-o

Totuși, tânăra spune că toate aceste probleme au făcut-o o persoană mult mai puternică, iar acum își dorește să câștige acest sezon pentru tatăl ei. Elena Matei este o tânără curajoasă și dispusă să muncească mult pentru a-și îndeplini visul. Ea are experiență de bucătar, deși se află la început de drum. Acest aspect îi poate oferi un avantaj în competiție, pentru că este familiarizată cu presiunea dintr-o bucătărie.

De asemenea, faptul că este dezinvoltă și își dorește să învețe cât mai multe de la cei trei chefi o fac pe tânăra studentă să fie un candidat de temut la Chefi la cuțite. Toate aceste calități o pot ajuta să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

„Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a spus Elena Matei, finalistă la Chefi la cuțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *