Prima pagină » Cancan » Cine este Ela Crăciun? Ce ar fi dispusă să facă vedeta pentru a-și salva căsnicia

Cine este Ela Crăciun? Ce ar fi dispusă să facă vedeta pentru a-și salva căsnicia

21 iun. 2022, 15:09,
BZI.ro, în Cancan

Ela Crăciun este mamă a trei copii, bloggeriță, prezentatoare și soție. Aceasta a scris două cărți despre parenting ce au avut un real succes. Mai mult de atât, frumoasa șatenă are o pasiune și pentru televiziune. Cu toate că studiile de licență și master nu sunt în domeniul jurnalismului, Ela a ales o carieră în televiziune.

În ceea ce privește viața sa privată, vedeta își ține relația departe de ochii curioșilor. Totuși, a precizat că pentru a-și salva mariajul ar fi dispusă să facă terapie. 

Cine este Ela Crăciun?

Ela Crăciun, cunoscută și sub numele de Zen Mama, este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Aceasta este născută pe 15 aprilie 1982 și este din București. A absolvit Facultatea de Comerț și Turism și un master în „Dreptul Afacerilor”. Cu toate că nu a studiat jurnalismul la facultate, frumoasa șatenă a fost atrasă de o carieră în televiziune. Astfel, a terminat „Școala de Televiziune Tudor Vornicu”. Ela Crăciun și-a făcut debutul ca redactor de știri la „The Money Channel”. La momentul actual, vedeta prezintă emisiunea „Numai de bine”, pe canalul Antena 3. O carieră de succes pe micile ecrane are și Iulia Pârlea.

Ela Crăciun are trei copii, ceea ce a determinat-o să se implice pe rețelele de socializare în discuții de parenting. Mai mult de atât, în urma lor, „Zen Mama” a scris și două cărți, „9 luni fără griji” și „12 luni fără griji”.

„Am început să scriu aceste cărți dintr-o nevoie personală, aceea de a găsi răspunsuri la propriile mele întrebări. Pe parcurs, am descoperit că eu dețin o resursă prețioasă de informație, pe care alți părinți nu o au la îndemână: accesul rapid la medici și specialiști. Prin natura meseriei mele de jurnalist, dar și prin prisma faptului că am experiența celor 3 nașteri, am descoperit că pot răspunde și altor întrebări pe care tinerele mame le puneau pe grupurile de discuții în Facebook.”, a declarat prezentatoarea.

Într-un interviu, vedeta a precizat care sunt cele mai dificile lucruri atunci când ești mamă. Aceasta a adus în discuție faptul că nu ai destul timp pentru a petrece alături de cel mic din cauza lumii agitate în care trăim. Mai mult de atât, a spus că este destul de greu să controlăm accesul la lucrurile nocive pentru copil. 

Ce ar fi dispusă să facă vedeta pentru a-și salva căsnicia

Frumoasa șatenă este căsătorită cu un bărbat pe nume Alexandru. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 15 ani, pe când împărțeau același birou. Partenerul său de viață avea o firmă de transporturi, iar prezentatoare conducea o editură. Chiar dacă erau implicați în alte relații, peste jumătate de an s-au întâlnit și au început să aibă o relație. Cu toate că își ține viața privată ascunsă de ochii curioșilor, vedeta a precizat într-un interviu că ar fi dispusă să facă terapie de cuplu pentru a-și salva căsnicia. 

„Dacă m-ar întreba cineva ce aș fi dispusă eu să fac pentru a-mi salva relația, aș alege să fac terapie. Este un loc neutru în care mergi și afli părerea unui om, care asta a învățat să facă: să îi ajute pe cei doi parteneri să își depășească obstacolele.”, a precizat vedeta.

Mai mult de atât, Ela Crăciun, a spus că ar face tot ce îi stă în putință pentru a nu i se mai reproșa că nu a făcut orice ținea de ea. Frumoasa șatenă a mai declarat că ar dori să fie împăcată cu ideea că ea a făcut tot ceea ce se putea, dar nu a mai funcționat relația. Vedeta pare să aibă o căsnicie împlinită și frumoasă alături de partenerul său de viață. Aceasta își menține mereu la curent urmăritorii prin intermediul Instagramului, dar și a blog-ului. O relație frumoasă are și Codin Maticiuc alături de partenera sa de viață pe care nu dorește să o ia de soție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *