Prima pagină » Cancan » Cine este Dorina Florea. Frumoasa vedetă este o prezență discretă la evenimentele mondene

Cine este Dorina Florea. Frumoasa vedetă este o prezență discretă la evenimentele mondene

24 ian. 2022, 11:31,
în Cancan

Puțini sunt cei care știu cine este Dorina Florea. Prezentatoarea de la TVR are o biografie uluitoare și o carieră de succes în televiziune. Multă lume se întreabă cum a ajuns aceasta o jurnalistă faimoasă și cine este bărbatul care i-a cucerit inima. Frumoasa vedetă este o prezență discretă la evenimentele mondene. Iată câteva detalii surprinzătoare din viața privată a Dorinei Florea.

Dorina Florea, o apariție răvăşitoare la pupitrul știrilor 

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la TVR, Dorina Florea, este o apariție răvăşitoare la pupitrul știrilor. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, dar puțini sunt cei care știu cum a ajuns aceasta celebră. 

Mai mult, Dorina Florea are o familie frumoasă, dar este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Frumoasa prezentatoare tv este o prezență rară la evenimentele mondene, însă atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. 

Dincolo de împlinirile pe plan personal, Dorina Florea este o jurnalistă de succes, fiind apreciată de colegii de breaslă.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit cum a ajuns să lucreze la TVR și care au fost marile provocări din plan personal.

,,În ultimul an de facultate, în 2007, în timp ce căutam informaţii pentru lucrarea de licență, am ajuns pe site-ul TVR, unde am descoperit un anunţ: se făceau angajări pentru TVR Bucureşti, actualul TVR 3, care atunci se lansa. Am venit la probe, am dat nenumărate teste eliminatorii şi, dintre sutele de candidaţi, a fost aleasă echipa, din care făceam parte şi eu. Aşa că m-am mutat în Capitală.”, a declarat frumoasa prezentatoare.

Dorina Florea s-a remarcat de la primele apariții la pupitrul știrilor. Aceasta și-a construit o carieră de succes în televiziune, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România.

Dincolo de celebritate, frumoasa vedetă a încercat mereu să îşi țină viața privată departe de ochii curioșilor. Aceasta are o căsnicie frumoasă și se declarat o femeie împlinită.

O altă vedetă extrem de discretă este prezentatoarea Rosse Stan. Aceasta este o apariție extrem de rară la evenimentele mondene.

Detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare

Dorina Florea este o prezență răvăşitoare la pupitrul știrilor. Frumoasa prezentatoare arată spectaculos și atrage privirile tuturor. Prezentatoarea este atentă la aparițiile publice, fiind extrem de discretă și pe rețelele de socializare.

Îndrăgita știristă a mărturisit că a avut parte de multe provocări pe plan personal, după ce au apărut în presă zvonuri că ar fi divorțat de partenerul ei de viață.

,,De când cu apariția rețelelor sociale, aș spune că viețile noastre sunt oricum, dar în niciun caz discrete. Sigur, noi decidem ce postăm și cum interacționăm cu cei din spațiul virtual, ce mesaje transmitem, ce imagini postăm. Pe lângă asta, sunt selectivă atunci când vine vorba despre interviuri. Îmi amintesc cum, la aproape un an de la nuntă, m-am trezit că am și divorțat! (…)

Chiar și astăzi mi se mai întâmplă uneori să fiu întrebată dacă sunt la a doua căsnicie. Desigur că nu! Ba, mai mult, iată că anul acesta am ajuns deja la 10 ani de căsnicie.”, a declarat aceasta.

Dorina Florea a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit inima și i-a devenit soț.

,,L-am descoperit însă pe Cosmin în anul întâi, când i-am luat un interviu pentru o revistă studențească. El era campion național la dansuri, iar eu curioasă să știu cum poate un coleg de-ai mei să facă performanță la un astfel de nivel. Așa ne-am apropiat! A durat ceva până am devenit un cuplu, mai ales că eram colegi, dar de atunci, din 2003, suntem nedespărțiți.”, a precizat frumoasa știristă.

O altă prezentatoare de succes de la TVR este Monica Ghiurco. Aceasta are o biografie impresionantă, fiind apreciată de colegii de breaslă.

Dorina Florea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *