Prima pagină » Cancan » Cine este Diana Sar? Cum reușește modelul să aibă un corp de invidiat

Cine este Diana Sar? Cum reușește modelul să aibă un corp de invidiat

06 iun. 2022, 11:25,
BZI.ro, în Cancan

O puteți recunoaște pe Diana Sar din serialul „Vlad”, dar și din pictorialele de modă. Aceasta și-a început cariera ca model, iar pe parcurs și-a dat seama că adevărata sa iubire este actoria. Totuși, actrița este recunoscătoare pentru perioada în care a lucrat în modelling deoarece a fost o rampă de lansare. 

Cu toate că are un corp de invidiat, vedeta s-a chinuit foarte mulți ani pentru a avea un stil de viață sănătos. Frumoasa brunetă a ținut multe diete pentru a ajunge la silueta de acum. Totodată, și Andreea Raicu s-a confruntat cu kilogramele în plus și a urmat multe regimuri, printre care și dieta indiană.

Lucruri mai puțin știute despre Diana Sar

Diana Sar este recunoscută pentru pictorialele sale de modă, dar și pentru rolul pe care l-a avut în serialul „Vlad”. Aceasta se descrie ca fiind o femeie energică, veselă și extrovertită. Într-un interviu, vedeta a declarat că decizia pe care a luat-o de a merge la castigul pentru serial, i-a schimbat viața. Actrița urma să plece din țară și să lucreze ca model, însă s-a răzgândit în ultima clipă și s-a decis să-și urmeze inima. Frumoasa brunetă a mărturisit că pelicula a fost un început puternic pentru cariera sa. Mai mult de atât, într-un interviu, vedeta a precizat că marea sa iubire va rămâne întotdeauna actoria. Cu toate acestea, Diana Sar a declarat faptul că modelling-ul i-a oferit ocazia de a cunoaște oameni minunați, a învățat-o să-și cunoască corpul și cum să accepte refuzuri și critici dure.

„Modelling-ul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modelling-ul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină. E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol. Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui. În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele”, a declarat Diana Sar.

În ceea ce privește viața sa amoroasă, modelul a mărturisit că a trecut printr-o relație toxică. Mai mult de atât, frumoasa brunetă a precizat că a trebuit să meargă la psiholog după experiența pe care a avut-o alături de fostul iubit. În urma acesteia, vedeta și-a dat seama că a avut multe de învățat din acea relație.

Cum reușește modelul să aibă un corp de invidiat

Diana Sar are un corp de invidiat și multe tinere și-ar dori să-i știe secretul. În perioada în care a fost model, vedeta a mărturisit că a ținut foarte multe diete și s-a chinuit să scape de orice gram pe care îl avea în plus. Una dintre acestea se baza exclusiv pe carne. Actrița a spus că nu ar mai ține la momentul actual o astfel de dietă și că le recomandă persoanelor să meargă la nutriționist și să nu încerce după capul lor. 

De altfel, vedeta a precizat că nu mai dorește să-și supună corpul la regimurile drastice pe care le ținea pe vremea când era prezentă pe podiumuri. Mai mult de atât, modelul a mărturisit că a avut o perioadă când ținea cinci zile o dietă extrem de strictă, apoi două zile mânca foarte mult. La momentul actual, pentru a se întreține, frumoasa brunetă a menționat că face sport de trei ori pe săptămână și are grijă la ceea ce mănâncă.

„Mă simțeam vinovată, era vorba de o tulburare alimentară, dar m-am vindecat în vreo cinci ani de muncă. Am suferit, era un efect Yo-yo, un cerc vicios, țineam o dietă, nu era bine făcută, mâncam mai mult decât trebuia, sufeream, mâncam pe furiș”, a precizat actrița.

Ba mai mult, din cauza faptului că avea o alimentație nesănătoasă, Diana Sar a pierdut și unele job-uri. În prezent, actrița este fericită cu corpul său, adoptând un stil de viață sănătos și echilibrat. Un model la fel de apreciat este și Geani Olaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *