Prima pagină » Cancan » Cine este Diana Matei? A dorit vedeta să divorțeze de Marian Cleante?

Cine este Diana Matei? A dorit vedeta să divorțeze de Marian Cleante?

18 apr. 2022, 15:52,
BZI.ro, în Cancan

Diana Matei este o interpretă de muzică lăutărească ce și-a descoperit pasiunea de la o vârstă fragedă. Aceasta este o artistă versatilă, cântă mai multe genuri muzicale, printre care și jazz-manoush. În ceea ce privește viața personală, cântăreața este împlinită alături de soțul ei, chiar dacă în trecut au mai avut discuții.

Cu o siluetă de invidiat, Diana atrage privirile urmăritorilor. Imaginile în costum de baie de pe pagina sa de Instagram fac furori în mediul online.

Află cine este Diana Matei. Detalii despre viața personală a artistei

Diana Matei este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de folclor. La vârsta de 40 ani, vedeta are un corp de invidiat, reușind să atragă privirea tuturor bărbaților. Aceasta a început prin a cânta muzică ușoară, apoi a trecut la folclor și la muzică lăutărească. Vedeta cântă alături de Taraful din Cleante. De-a lungul vremii, cântăreața a fost apreciată de politicieni precum Ludovic Orba, Gigi Becali și Cristian Țânțăreanu ce au fost impresionați de vocea frumoasei blondine. Interpreta a început să cânte de la vârsta de 13 ani și de atunci a știut că acesta este drumul pe care dorește să îl urmeze. A terminat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” și apoi a absolvit Conservatorul. Diana Matei este din localitatea Maneciu, aproape de Munții Ciucaș. Aceasta nu și-a uitat locurile natale și se întoarce de fiecare dată când are ocazia acasă pentru a-și reîncărca bateriile. 

Pentru a-și menține silueta, Diana Matei are un stil de viață echilibrat bazat pe sport și o alimentație sănătoasă. Din cauza faptul că era mai plinuță, la vârsta de 17 ani a ținut o dietă foarte strictă. În cele din urmă, aceasta a învățat să adopte un stil de alimentație echilibrat, iar acum își permite să mănânce tot ce își dorește, însă cu măsură. Slăbiciunile vedetei sunt brânzeturile și șampania. Însă, ceea ce poate prezenta o problemă pentru silueta de vis a cântăreței sunt prăjiturile făcute în casă pe care Diana le adoră. O interpretă de muzică de petrecere cunoscută ce se menține în formă este și Andrada Cerna.

Diana Matei despre Marian Cleante: „Am descoperit că este un om minunat”

Diana Matei este căsătorită cu Marian Cleante și deși a declarat că este împlinită atât pe plan profesional cât și personal, aceasta a fost la un pas de divorț. În final cei doi a reușit să treacă peste provocările ce le-au ieșit în cale de-a lungul vremii. Cântăreața a declarat într-un interviu că nu s-a îndrăgostit la prima vedere de bărbatul ce îi este soț acum. Ulterior, artista a reușit să îl cunoască mai bine, au devenit prieteni, apoi s-a decis că este persoana lângă care dorește să fie toata viața.

„Nu m-a atras absolut nimic la început, vă spun sincer… Nu mi-a plăcut de el de la bun început, ulterior ne-am cunoscut și am descoperit că este un om minunat și extrem de empatic, extrem de grijuliu, lucru care m-a cucerit din prima.”, a declarat Diana Matei.

Cei doi au trebuit să treacă prin momente dificile încă de la începutul relației. Părinții cântăreței nu și-au acceptat din prima ginerele deoarece avea doi copii și era mai mare decât artista. Însă, în cele din urmă l-au acceptat când au observat cât de mult o iubește pe fata lor. Cu toate că au existat și momente tensionate în mariajul celor doi, artista a declarat că nu s-a gândit niciodată să divorțeze cu adevărat. Fiind o fire mai vulcanică, Diana i-a spus de mai multe ori soțului că dorește să se separe, însă acest lucru era doar pe moment. 

Diana Matei este considerată o cântăreață versatilă, aceasta cântând atât muzică lăutărească, cât și de petrecere, jazz-manoush, ușoară și populară. Cu toate că mariajul acesteia a mai avut probleme, cântăreața se simte împlinită atât ca vedetă, cât și ca soție. Emilia Ghinescu în vârsta de 43 ani este o altă interpretă de muzică populară ce este împlinită atât pe plan personal cât și profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *