Prima pagină » Cancan » Cine este, de fapt, tatăl Elenei Marin, faimoasa de la Survivor România

Cine este, de fapt, tatăl Elenei Marin, faimoasa de la Survivor România

25 feb. 2021, 16:05,
BZI.ro, în Cancan

Faimoasa brunetă de la Survivor România a fost mereu discretă în legătură cu familia ei, dar acum s-a aflat cine este tatăl Elenei Marin. Acesta este un antrenor celebru care a descoperit foarte multe talente. De asemenea, tot acesta și-a dat seama de potențialul faimoasei și a îndrumat-o către sport.

Faimoasa Elena Marin de la Survivor România este dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele. Ea a intrat în cursa Survivor România pe ultima sută de metri, aceasta fiind nevoită să o înlocuiască pe gimnasta Ana Porgras. Tânăra de 33 de ani, care a fost și asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da buni”, este gata să dea tot ce poate pe terenul de joc din Republica Dominicană.

Cine este, de fapt, tatăl Elenei Marin

Chiar dacă ar fi avut cu ce se lăuda, Elena Marin a vorbit foarte rar despre părinții ei. Și totuși, de curând a izbucnit în plâns la Survivor, atunci când a primit un mesaj de la ei, după ce Faimoșii au câștigat jocul pentru comunicare. După cum se poate vedea, Elena Marin a moștenit abilitățile sportive dar și caracterul puternic de la tatăl ei, un om obișnuit cu marea performanță. Puțină lume știe că tatăl Elenei Marin este maestru emerit al sportului și că și-a dedicat întreaga viață descoperirii de noi talente în lupte libere.

Marian Marin, tatăl Elenei Marin, are 67 de ani, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și lucrează de mulți ani ca antrenor de lupte libere la grupele de junior și cadeți ai Clubului Sportiv Școlar Steaua. Lui i-au trecut prin mână mii de copii și a format mulți campioni, luptele libere fiind o disciplină de tradiție în România. În activitatea sa, tatăl Elenei Marin a câștigat probabil câteva sute de medalii prin elevii săi la competițiile la care aceștia au participat, inclusiv campionate naționale.

Elena Marin a fost trimisă de tatăl ei la gimnastică

Tatăl Elenei este și omul care și-a dat seama de potențialul sportiv al fiicei sale și a îndreptat-o către gimnastică.

„Se antrena. Era foarte conștiincioasă în ceea ce făcea. Se ducea singură, se întorcea singură, se ducea la pregătire. În general, aveam bază pe ea și oriunde se ducea. E răzbunătoare, nu se lasă”, a povestit tatăl Elenei Marin.

Elena nu a ajuns să facă sport de performanță însă a descoperit dansul, iar acesta i-a schimbat viața. La început a fost remarcată de Anda Adam, pentru care a dansat o perioadă, după care a trecut la Andreea Bălan, al cărei show-uri se bazează extrem de mult pe mișcări de dans acrobatic. Aici, Elena s-a simțit ca peștele în apă, iar în prezent este cea mai veche fată din trupa Andreei, având aproximativ 10 ani de spectacole alături de solistă.

Mama ei o consideră timidă și rușinoasă

Pe de altă parte, Elena este o tipă destul de timidă, cel puțin în viziunea mamei ei, Dorina. Aceasta crede că Faimoasa încă pătimește din cauza faptului că este prea cuminte și împăciuitoare.

„Este foarte timidă și foarte rușinoasă. Dacă cineva îi spune să se dea mai încolo, o face, chiar dacă e locul ei. E singurul defect al ei, preferă să nu deranjeze pe numeni. Se lasă pe ea pentru altul”, a spus mama Faimoasei.

Așadar, acum s-a aflat cine este tatăl Elenei Marin, cel care și-a dat seama de potențialul fiicei sale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *