Prima pagină » Cancan » Cine este de fapt soțul prezentatoarei meteo Magda Pălimariu. Primele fotografii de la nuntă

Cine este de fapt soțul prezentatoarei meteo Magda Pălimariu. Primele fotografii de la nuntă

30 sept. 2021, 14:36,
BZI.ro, în Cancan

Vestea că Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo, de la Pro TV, s-a căsătorit ne-a luat pe toți prin surprindere, cu atât mai mult cu cât nimeni nu știa că este implicată într-o relație serioasă. Evenimetul s-a desfășurat cu discreție și eleganță, așa cum vedeta ne-a obișnuit mereu, și într-un cadru restrâns, doar prietenii apropiați și familia fiind alături de miri în ziua în care și-au jurat credință, în fața altarului. Dar iată cine este bărbatul care a cucerit-o pe Magda.

La sfârșitul lunii august, Magda Pălimariu, în vârstă de 42 de ani, s-a căsătorit, evenimentul fiind făcut în mare secret. Abia după câteva zile s-a aflat despre nuntă, după ce prezentatoarea Meteo a publicat primele fotografii pe contul de Instagram. Cu toate acestea, frumoasa brunetă dezvăluie că încă nu a mers în luna de miere, însă abia așteaptă acest lucru.

„Mi-aș dori, literalmente, o lună de miere. Nu, nu am avut o lună de miere, dar am reușit să plecăm câteva zile, înainte de nuntă, în Marbella, iar după căsătorie am fost un pic la Iași și, apoi, direct în Norvegia. Urmează să plecăm din nou în Marbella (locul nostru preferat), însă vrem să vedem cum evoluează restricțiile”, a precizat Magda Pălimariu pentru VIVA!

Magda Pălimariu, nuntă după ziua de naștere

Oricum, lumea showbiz-ului autohton a fost destul de surprinsă la aflarea veștii că Magda Pălimariu s-a căsătorit. Totul s-a desfășurat în mare secret, cununia civilă și cea religioasă având loc în aceeași zi, bineînțeles urmate de o petrecere.

„Pandemia ne-a restricționat pe mulți, din multe puncte de vedere, iar planurile nu și-au mai avut rostul. Așa că am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi -, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere”, a mai precizat fata de la Meteo.

Cine este soțul Magdei Pălimariu

Magda Pălimariu se află la a doua căsătorie, ea divorțând în urmă cu cinci ani. Dacă despre identitatea primului bărbat nu se știe mai nimic, cel cu care s-a căsătorit recent Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cât despre ce înseamnă căsnicia pentru Magda Pălimariu, aceasta este foarte încrezătoare de această dată.

„Căsnicia înseamnă că închizi și deschizi ochii știind că ai cu cine să împarți orice bucurie sau necaz. Că poți să fii tu, cu bune și rele, și cineva te iubește pentru asta”, a mai spus Magda Pălimariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *