Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este de fapt soția lui Vali Vijelie! Iată cum arată Carmen Rusu

Cine este de fapt soția lui Vali Vijelie! Iată cum arată Carmen Rusu

30 ian. 2021, 19:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele, și este cunoscut de toată lumea. Însă, puțini știu cine e soția lui. Cântărețul este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi. Cu toate că artistul este cunoscut de un public numeros, mulți nu ștu cine este sotia lui.

A muncit din greu pentru o carieră de succes, iar acum culege roadele a tot ce a clădit până acum, însă iată cine l-a susținut mereu pe Vali Vijelie!

Cine este soția lui Vali Vijelie

Vali Vijelie, pe numele lui real Valentin Rusu, se iubește de ani buni cu soția lui, Carmen, și au împreună și doi copii. Deși căsnicia lor a trecut prin urcușuri și coborâșuri, cei doi au rămas împreună. Cântărețul mai are doi băieți dintr-o altă relație.

„Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor”, a dezvăluit Vali Vijelie în urmă cu câțiva ani.

Vali Vijelie este un tata model! În urmă cu câțiva ani, Carmen a devenit cunoscută publicului larg prin intermediul unui reality show din care facea parte familia manelistului, iar telespectatorii puteau privi pe micul ecran cum decurg zilele în familia lor.

Viața de familie a lui Vali Vijelie

Vali Vijelie se mândreşte cu o familie frumoasă, lângă care, artistul îşi petrece o mare parte din timpul său liber. Căsnicia lui Vali Vijelie şi a lui Carmen Rusu, soţia lui, a rezistat de-a lungul timpul şi a devenit din ce în ce mai unită, în ciuda nopţilor albe şi relaţiilor sale pasagere.

A muncit din greu de-a lungul timpului și a renunțat la momente importante, totul pentru a avea o carieră de succes, însă iată cum e manelistul atunci când părăsește scena și lumina reflectoarelor. Vali Vijelie își învață copiii să fie chibzuiți și să aprecieze tot ceea ce au.

„Eu când ajung în fața porții îmi dau blana de leu jos și o las pe aia de oaie, de mielușel. Intru în curte, tatăl meu m-a invățat, ține minte: «Dacă vreodată vei ajunge mare, ești ce ești pe scenă, când ajungi jos ești la fel ca toată lumea».

Tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine”, a spus Vali Vijelie.

Cântărețul a ținut să precizeze că cei din familia lui mereu au fost modești și niciodată copiii lui nu s-au lăudat să spună că tatăl lor este un manelist celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *