Prima pagină » Radio » Actualitate » Cine este de fapt soția lui Nea Marin Barbu. Mioara este împreună cu artistul de peste 40 de ani

Cine este de fapt soția lui Nea Marin Barbu. Mioara este împreună cu artistul de peste 40 de ani

01 oct. 2021, 13:45,
BZI.ro, în Radio

Foarte multă lume se întreabă cine este soția lui Nea Marin Barbu, deoarece artistul este destul de discret cu viața lui privată. Chiar și așa, cunoscutul artist are o familie frumoasă, el și soția lui având două fiice. Mai mult, Mioara Barbu este cu Nea Marin de mai bine de 40 de ani, timp în care i-a fost alături la bine și la greu.

Pe Nea Marin Barbu îl știe o țară întreagă, și totuși multă lume se întreabă cine este soția acestuia. De asemenea, puțini sunt cei care știu că cei doi au o căsnicie fericită de mai bine de 40 de ani!

Cine este soția lui Nea Marin Barbu

În vârstă de 62 de ani, Nea Marin sau Marin Barbu, așa cum îl cheamă de fapt în buletin, este căsătorit cu Mioara de mai bine de 40 de ani. Aceștia au împreună două fiice, Dana și Larisa. De altfel, Dana a fost și prima care i-a făcut bunici pe soții Marin, fiica cea mare aducându-le pe lume doi nepoței! Cât despre cea de-a doua fiică, Larisa, aceasta l-a urmat pe tatăl său și s-a specializat în dansuri populare. Ba chiar, ea a înființat o școală pentru toți cei interesați de tradiționalele dansuri populare.

În altă ordine de idei, Nea Marin și soția lui sunt cel mai bun exemplu care contrazice vorba potrivit căreia dragostea durează doar 3 ani. Mioara, soția artistului Nea Marin, a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește de peste 40 de ani alături de artist.

„Nu a fost greu să am un soț ca el, ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună”, a spus Mioara Barbu.

„Este cea care mi-a suportat toate nebuniile și îi mulțumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, mărturisește și Nea Marin.

Cum s-au cunoscut Nea Marin și Mioara

Nea Marin Barbu a mărturisit, într-o emisiune de la Antena Stars, cum a început povestea de dragoste dintre el şi soţia sa. Totuși, acesta nu a fost îndrăgostit încă de la început de partenera lui de viaţă, pe care iniţial a vrut să o cupleze cu un prieten căruia îi plăcea foarte mult de ea. Însă după ce a aflat că tânăra făcuse o pasiune pentru el, a început să o privească cu alţi ochi.

„Eu pe soţia mea o ştiu de când eram copii. Mergeam la dansuri, ea era prietenă cu verişorii mei şi aşa ne-am cunoscut. Apoi, pe la 12-13 ani, eu am plecat la Bucureşti. Când m-am întors, ea terminase clasa a opta şi atunci a început ceva. Oricum, unui amic de-al meu, îi plăcea de ea şi eu încercam să îi împrietenesc. Ei îi plăcea de mine, dar eu nu ştiam. Când am aflat, am legat relaţia asta. Am stat cinci ani împreună, după care ne-am căsătorit”, a declarat Nea Marin Barbu.

Nea Marin și soția au aniversat nunta de rubin la spital

Anul trecut, în septembrie, Nea Marin Barbu și soția lui au împlinit 40 de ani de căsătorie. Din nefericire, aceștia s-au îmbolnăvit de COVID-19 și au aniversat nunta de rubin pe patul de spital. Fiind diagnosticat cu COVID, la aceea vreme, Nea Marin era internat la Spitalul „Matei Balș”, iar alături îi era doamna Mioara, soția sa. Și aceasta a fost testată pozitiv.

La acea dată, filmările de la emisiunea pe care Nea Marin o făcea la acea vreme au fost sistate pe timp nelimitat după ce vedeta de televiziune a fost depistată cu coronavirus. Dincolo de toate acestea, soția lui Nea Marin Barbu are o căsnicie fericită alături de artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *