Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este, de fapt, soția lui Jean de la Craiova. Paula a fost balerină

Cine este, de fapt, soția lui Jean de la Craiova. Paula a fost balerină

07 iul. 2022, 18:02,
în Cancan ultimă oră

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România. Artistul este mereu în atenţia publicului, dar puţină lume ştie cine este soţia lui. Paula Dumitrache este o femeie discretă şi apare rar alături de soţul ei.

Solistul este un familist convins, dar nu apare la evenimente mondene şi nici la emisiuni TV alături de soţia lui. Jean de la Craiova (50 de ani) şi Paula Dumitrache s-au cunoscut în anul 1994 şi a fost dragoste la prima vedere.

Manelistul a dezvăluit că partenera sa de viaţă este o femeie credincioasă

Chiar dacă au mai existat zvonuri că artistul ar fi înşelat-o, cei doi au o relaţie solidă. Manelistul a dezvăluit că partenera sa de viaţă este o femeie credincioasă, iar acesta este şi motivul pentru care stă departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au împreună doi copii, pe Sabrina şi Alexandru.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: Du-te tu. Nu a apărut la nicio emisiune, doar acum câțiva ani!”, a declarat azi manelistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Jean s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaş

Paula Dumitrache a fost balerina şi l-a cunoscut pe Jean de la Craiova în anul 1995, pe când artistul cocheta cu sportul: făcea scrimă.

„Am făcut sport, dar nu eram prea atent, eu luăm ghetele (…). Am făcut şi scrimă, de dragul la sabie. (…)”, a spus el, potrivit VIVA.ro.

În urmă cu câţiva ani, Jean s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaş: s-a scris atunci că şi-ar fi înşelat soţia cu o fostă colega de trupă.

„Eu am o familie frumoasă şi Paulica, soţia mea, nu pune la suflet. Ea s-a amuzat când a văzut materialul. Eu am fost acolo la o zi onomastică, unde aveam o cântare. Petrecerea avea loc la acel hotel. Dacă voiam să fac ceva, nu făceam lângă casă”, a declarat artistul pe vremea aceea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *