Prima pagină » Cancan » Cine este de fapt sora Ronei Hartner și cu ce se ocupă. Poză rară cu cei trei frați – Rinda, Rona și Reon

Cine este de fapt sora Ronei Hartner și cu ce se ocupă. Poză rară cu cei trei frați – Rinda, Rona și Reon

23 nov. 2023, 13:54,
BZI.ro, în Cancan

Rinda, sora mai mare a Ronei Hartner, este care care a luat pe toată lumea prin surprindere când a dat vestea tristă despre îndrăgita actriță. Femeia a scris pe Facebook că Rona se zbate între viață și moarte și a făcut apel la rugăciuni. La nici o zi după aceasta, sora Ronei Hartner a fost cea care practic a confirmat decesul actriței.

Puțini știau că Rona are o soră și chiar dacă actrița nu a vorbit prea mult despre Rinda, relația lor era una puternică. Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o luptă grea cu o maladie teribilă, cancerul pulmonar. În urmă cu o zi, sora ei, Rinda, a scris un mesaj dureros pe pagina de Facebook a Ronei, iar anunțul a căzut ca un trăsnet.

Cine este de fapt sora Ronei Hartner

Rona a vorbit rar despre sora ei, Rinda, în vârstă de 52 de ani, dar atunci când a făcut-o a folosit cele mai frumoase cuvinte. În aprilie 2020, Rona a publicat pe reţelele sociale o fotografie cu sora ei, Rinda, care se afla în linia întâi, într-o clinică din Canada, în plină pandemie de coronavirus.

„Sora mea, eroul meu! Rinda Hartner! Sora mea în misiune pentru a salva vieţi! Curaj, Domnul fie cu tine, eşti în linia întâi”, scria Rona Hartner, la acea vreme, pe Facebook.

Actrița a povestit la acea vreme cine este și cu ce se ocupă sora ei mai mare.

„Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie! Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate! La bază a făcut Facultatea de Stomatologie în România, după care, de două ori, Chimia.

Este născută în 1971 şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal (n.r. – se referea la pandemie). Ea formează echipele, se duce în toate spitalele, în 20 de locaţii diferite şi se ocupă de toate echipele.

E realmente în contact cu microbul! Dar ea e pasionată! A creat societatea tiroidienilor, în Canada! Face o mulţime de lucruri acolo. Este om de bază la Spitalul Verdun din Montreal”, povestea regretata Rona Hartner în urmă cu trei ani.

Trei frați cu nume speciale – Rinda, Rona și Reon

În afară de Rinda și Rona, mai este și un frate, Reon, iar cei trei apar într-o imagine superbă, publicată de Rinda pe pagina ei de Facebook, alături de un mesaj în limba franceză.

„Les 3 R, comme ils nous appelaient à l’école” (n.r. – cei trei R, cum ni se spunea la școală), a scris Rinda în dreptul pozei în care cei trei frați apar împreună, savurând o înghețată. Erau vremurile lor bune, acum sunt îndurerați.

În urmă cu câteva ore, fratele ei confirmase că Rona Hartner se află între cele două lumi și că se află la căpătâiul ei, la spital. Din păcate, Rona Harner a murit iar acum familia ei se pregătește de înmormântarea actriței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *