Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este, de fapt, noua iubită a lui Pepe. Cu ce se ocupă Yasmine și ce legătură are Bote

Cine este, de fapt, noua iubită a lui Pepe. Cu ce se ocupă Yasmine și ce legătură are Bote

17 iun. 2021, 08:37,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pepe și Raluca Pastramă s-au separat încă din iarnă și divorțul a fost finalizat. Între ei nu mai există nicio cale de împăcare și nu se mai pune problema de revenirea la sentimente mai bune, semn că decizia de a merge pe drumuri diferite este cea mai bună. Pepe are deja o nouă relație, dar puțini știu cine este, de fapt, noua iubită a lui.

Yasmine a fost modelul lui Cătălin Botezatu
Pepe și Yasmine au fost surprinși împreună de mai multe ori și acum s-au sărutat în văzul tuturor. Fanii artistului sunt foarte încântați că latino lover-ul și-a refăcut viața și este fericit, dar nu mulți știu cine este, de fapt, norocoasa care i-a furat inima și cu ce se ocupă aceasta.

Ea se recomandă chiar și pe pagina sa de Facebook drept make-up artist. De-a lungul timpului a machiat multe vedete din țara noastră și se bucură de mare succes în acest plan. Se pare că ea și Pepe se cunosc mai de mult timp. În primăvara lui 2017, când a filmat clipul melodiei “Sentimente Intense”, Pepe a fost machiat chiar de Yasmine, cea care acum i-a devenit iubită.

”Yasmine a cochetat cu domeniul machiajului încă de la vârsta de 14 ani, pe când era model. La început făcând totul din hobby, apoi devenind o adevărată pasiune. S-a experimentat și a devenit make-up artist recunoscut după absolvirea Academiei de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstince și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Sutoritatea Națională pentru Calificări”, se arată pe pagina de Facebook a Yasminei.

Tot de acolo aflăm și că a cochetat cu modellingul încă de la vârsta de 14 ani. Mai mult, a avut și apariții în show-uri cunoscute. În 2015, iubita lui Pepe a apărut în prezentările de modă ale designerului Cătălin Botezatu și a defilat pe podium cu ținutele acestuia, unde ar fi fost foarte apreciată. Tot în 2015, Yasmine a prezentat lenjerie intimă pentru Victoria’s Secret în cadrul unui show organizat de celebrul brand în România.

Pepe a recunoscut relația cu Yasmine
Pepe și Yasmine s-au sărutat de curând în văzul tuturor. Cei doi nu au recunoscut până acum că sunt împreună, dar acum a venit momentul să fie sinceri. Deși Yasmine a refuzat să dea declarații, Pepe a recunoscut, pe ocolite, că este ceva între ei. Nu vrea să facă prea multe declarații pentru că sunt la începutul relației și e mult prea devreme.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *