Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este, de fapt, Horațiu Nicolau. Cu ce se ocupă iubitul Lidiei Buble

Cine este, de fapt, Horațiu Nicolau. Cu ce se ocupă iubitul Lidiei Buble

10 iul. 2022, 16:00,
în Cancan ultimă oră

După ce au apărut o mulțime de zvonuri legate de relația pe care o are cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri de aproape 60 de ani, Lidia Buble nu a confirmat, dar nici nu a infirmat nimic legat de acest subiect. Totuși, mulți s-au întrebat cine este bărbatul care i-a furat inima fostei partenere a lui Răzvan Simion, așa că în cele ce urmează, veți putea afla mai multe.

Nu mai este un secret faptul că Lidia Buble este suspectată că are o relație cu un bărbat mai în vârstă decât ea. Acest lucru nu pare să o deranjeze pe frumoasa artistă, care susține că este într-o perioadă în care se simte iubită și apreciată de partenerul ei de viață, deși nu a menționat clar numele acestuia.

Cine este Horațiu Nicolau, bărbatul care i-a furat inima Lidiei Buble

După relația eșuată cu Răzvan Simion, Lidia Buble a avut parte de momente frumoase petrecute alături de un actor din Cuba, Harlys Beccera. Din păcate, lucrurile între cei doi nu au mers conform planului, așa că vedeta s-a reorientat către un bărbat mai mare decât ea cu aproape 30 de ani. Omul de afaceri, Horațiu Nicolau, este o persoană destul de influentă, dar care evită aparițiile în lumina reflectoarelor.

Potrivit informațiilor publicate până în acest moment, omul de afaceri a avut parte de un divorț în trecut, dar nu înainte de a fi nașul de cununie al Valentinei Pelinel și al lui Cristian Boureanu. Numele său a ajuns în atenția tuturor în momentul în care, director general fiind, a luat decizia de a vinde postul de televiziune Telesport, trustului Realitatea. Horațiu Nicolau are și o fiică, pe care o răsfață de fiecare dată când are ocazia.

În acest moment, actualul iubit al Lidiei Buble deține o aplicație numită Twelp, făcută pentru a-i ajuta pe șoferi să depisteze anumite probleme pe care mașina pe care o conduc ar putea să le aibă. De asemenea, omul de afaceri deține un apartament mare în Monte Carlo și un apartament în cartierul Caelia, din Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *