Prima pagină » Cancan » Cine este dansatoarea Emy care a fost angajată la Direcția de Sănătate Publică București

Cine este dansatoarea Emy care a fost angajată la Direcția de Sănătate Publică București

20 nov. 2020, 12:36,
BZI.ro, în Cancan

Vestea că dansatoarea Emy a fost angajată la Direcția de Sănătate Publică București a creat vâlvă în presa românească și nu numai. Tânăra, o prezență obișnuită în videoclipurile maneliștilor, a ocupat un post de inspector de specialitate la DSP, în urma unui concurs cu dedicație.

Sub numele de scenă Emy, o dansatoare care apare deseori în videoclipurile maneliștilor, a fost angajată ca specialist la DSP București. Pe numele său real Maria Emylia Florescu, dansatoarea maneliștilor va ocupa funcția de inspector de specialitate debutant la instituția amintită. Potrivit B1TV, instituția ar fi permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, pentru a fi favorizați candidații care știau în prealabil de existența acestui post.

Dansatoarea Emy – angajată la Direcția de Sănătate Publică

După ce DSP București a făcut un anunț de angajare fără concurs pe o perioadă determinată, Emy a aplicat pe postul de inspector de specialitate debutant. Potrivit sursei citate, după selecția dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru postul de inspector.

În urma dosarului depus, Emy Florescu a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului. Astfel, ea a surclasat un medic stomatolog și unul de medicină generală. Conform anunțului de angajare al instituției, candidații trebuiau să facă dovada unei diplome de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic.

Studiile dansatoarei sunt în domeniul managementului turistic, la o universitate privată. De asemenea, experiența profesională a acesteia este de actor, iar aptitudinile sale sunt, pe lânga dansul din buric, actoria și vocea.

DSP București vine cu lămuriri

În urma apariției subiectului în spațiul public, Direcția de Sănătate Publică București a făcut mai multe precizări:

Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situația epidemiologică actuală și rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situației de criză în Municipiul București, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și dna Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

Cu toate că ar fi fost obligatoriu ca în anunţul de angajare să fie specificate și atribuțiile, aceste informaţii nu au putut fi consultate de public.

Replica dată de dansatoarea Emy

Emylia Florescu a publicat și o replică pentru comentariile care au apărut în spațiul public, subliniind că „realitatea a fost distorsionată”.

Dragii mei, știu că a distorsiona realitatea este o preocupare a celor care, din lipsă de alte subiecte, încearcă să iasă (cumva) în evidență, poate mai câștigă și ei ceva… dacă nu bani, măcar puțină popularitate. Pentru liniștea voastră, a celor care credeți tot ce se scrie: numele meu – Emylia, se scrie cu «y» (așa am fost trecută în certificatul de naștere). Prin urmare, FLORESCU MARIA EMILIA (Emilia – scris cu «i» și nu cu «y»), despre care se scrie că a participat la un concurs organizat de ONRC (Oficiul Național al Registrului Comerțului) și a obținut nota 2,50, nu sunt eu (a se vedea site-ul respectivei instituții). Nu am susținut niciodată un examen la ONRC. Prin urmare, calmați-va! Sau informați-vă! Nu tot ce scrie «la ziar» are legătură cu realitatea”, a scris dansatoarea pe pagina sa de Facebook.

De menționat că dansatoarea Emy face referire la un alt concurs despre care presa a scris că ar fi participat în trecut. Însă despre postul actual, la care a candidat și dansatoarea Emy și a devenit angajată la Direcția de Sănătate Publică, nicio vorbă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *