Prima pagină » Cancan » Cine este Daniela Moraru. Cheloo și iubita lui își trăiesc relația discret

Cine este Daniela Moraru. Cheloo și iubita lui își trăiesc relația discret

09 dec. 2021, 11:34,
în Cancan

Cheloo, juratul de la iUmor, are o relație extrem de discretă cu frumoasă Daniela Moraru. Cătălin Ștefan Ion este membru al formației “Paraziții” și de câțiva ani un colaborator de bază al Antenei 1. Artistul a scris alături de colegii săi o pagină importantă în istoria muzicii rap din România.

Când vine vorba de planul personal, artistul a fost mereu discret și a încercat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Cheloo a divorțat cu scandal în 2012

Cătălin Ștefan Ion a divorțat în anul 2012 din cauza unor probleme pe care le avea fosta parteneră de viață. Daniela Niculescu l-a făcut pe Cheloo și tată.

„Mereu m-a înșelat și de aceea am ajuns în aceasta situație, aceea de a lua droguri. Vreau să divorțez pe cale amiabilă, dar nu reușesc să iau legătura cu soțul meu. De patru zile are telefonul închis sau și-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem desparți fară scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărțim și a plâns să nu-l las”, susținea fosta soție a lui Cheloo, la acea vreme.

Daniela Moraru, poveste de dragoste discretă cu Cheloo

După divorț, Cheloo și-a refăcut viața alături de Daniela Moraru. Cei doi au un fiu și o fiică și trăiesc departe de agitația din București în localitatea prahoveană Breaza.

Foarte multe imagini cu cei doi nu există în mediul online. Ultima dintre acestea este realizată la Campionatului Național de Rally Raid, atunci când Daniela Moraru i-a fost copilot.

Discret din fire, Cheloo refuza să vorbească despre viața personală.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează’, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Mai mult decât atât, în momentul în care un concurent a participat la emisiunea iUmor și a făcut un roast despre familia artistului, acesta s-a enervat la culme.

„Ce știi tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău iți cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situație simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aș fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarba oferite unui fraier, poți să tai la montaj sau nu, eu te-aș fi călcat pe tine în picioare și mi-aș fi asumat bărbătește un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

Daniela Moraru și Cheloo trăiesc o poveste de dragoste discretă, departe de ochii curioșilor. Juratul de la iUmor reușește totuși să fie în centrul atenției prin muzica și versurile pe care le scrie.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *