Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Dani Mocanu – Manelistul a anunțat când va lansa ultima melodie

Cine este Dani Mocanu – Manelistul a anunțat când va lansa ultima melodie

29 dec. 2021, 18:42,
în Cancan ultimă oră

Cine e Dani Mocanu? Cântărețul se auto-intitulează “Regele Hiturilor din România”. Unele dintre melodiile sale au versuri și videoclipuri controversate. Cu toate acestea, artistul este foarte iubit de către public. Toate melodiile din acest an sunt dedicate “finului său”, iar ultima piesă din 2021 va fi lansată chiar în noaptea de Revelion. Săptămâna aceasta, manelistul a lansat două piese noi, iar una dintre ele este dedicată lui Dumnezeu.

În melodiile sale, artistul de etnie rromă îmbină adesea manelele cu muzica rap și trap.  Înainte de debutul muzical din  2014, Dani Mocanu a fost fotbalist. Cu banii câștigați legal din muzică, Dani Mocanu și-a făcut numeroase tatuaje și și-a construit o vilă de lux.

Cine este Dani Mocanu

Daniel Mocanu s-a născut pe data de 3 septembrie 1992. Înainte de a se lansa în muzică, acesta a avut o carieră în lumea fotbalului.  Cariera sa muzicală a început în 2014. Spre deosebire de alți cântăreți de manele, Mocanu îmbină și rap-ul cu trap-ul într-un stil muzical aparte. Unele dintre melodiile sale au versuri controversate, fapt pentru care artistul a ajuns de nenumărate ori în fața judecătorilor.

La finalul anului trecut, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. Artistul a fost acuzat că incită la ură împotriva femeilor prin melodiile sale. Într-un videoclip lansat tot atunci Dani Mocanu ține în zgardă un leu plin de răni. Publicul a fost indignat și a anunțat Poliția. Pe atunci, manelistul a susținut că rănile sunt doar un machiaj pentru a face leul să pară mai dur. Recent, într-un interviu, adevărul a ieșit la iveală: animalul a fost rănit chiar de „părintele său”, într-o încăierare.

Pentru cine cântă artistul

Tot anul trecut, Dani Mocanu și-a anunțat fanii că se lasă de muzică. Pe rețelele de socializare, unii dintre aceștia l-au rugat să se răzgândească. Cu toate acestea, mulți au fost și cei care l-au felicitat pentru decizia luată. Dorința majorității s-a îndeplinit în vară, când îndrăgitul manelist și-a reluat oficial cariera muzicală.

Până la începutut anului viitor, toate hit-urile lansate de artist sunt dedicate unui interlop cunoscut, pe care Mocanu l-a numit în repetate rânduri “finul meu” Cea mai nouă melodie, “Lătură”, a fost lansată de Crăciun și are peste 1.169.000 vizualizări.

Regele Hiturilor îl iubește pe Dumnezeu

Dani Mocanu are o relație foarte apropiată cu Dumnezeu. Divinitatea l-a scăpat din orice problemă legală, motiv pentru care tânărul îi este foarte recunoscător. Drept mulțumire, artistul de etnie rromă a lansat și melodii religioase, dedicate lui Dumnezeu. Prima dintre acestea a fost foarte bine primită de către public și a ajuns rapid în trending. Cea mai nouă melodie religioasă a fost lansată acum o zi și este intitulată “Nimeni, Domnul meu”

Mai mult decât atât, Dani Mocanu are tatuaje care exprimă iubirea sa față de Tatăl Ceresc, pe care-l consideră singurul său prieten adevărat. Când nu este ocupat cu proiectele, chipeșul artist călătorește în străinătate. Pe contul de Instagram, “Regele Hiturilor” postează poze din vacanțele luxoase, de la terasă sau de pe yacht. Așadar, revenind la întrebarea “cine este Dani Mocanu”, răspunsul este simplu: un îndrăgit interpret de manele, care a dus viață periculoasă de la o vârstă fragedă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *