Prima pagină » Cancan » Cine este Dana Războiu? Detalii inedite din viața vedetei

Cine este Dana Războiu? Detalii inedite din viața vedetei

29 mart. 2022, 10:38,
BZI.ro, în Cancan

Dana Războiu a avut o carieră de succes în domeniul televiziuni, fiind prezentatoare, redactor și reporter. Aceasta s-a bucurat de un real succes și a menționat că uneori îi lipsește acea viață. Însă este mulțumită de ceea ce face în prezent și este fericită că poate fi mai mult alături de copii săi. Stilul de viață sănătos s-a decis să îl adopte tocmai pentru a fi cât mai mult aproape de copii.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a declarat că i-a fost greu să divorțeze din pricina celor mici și i-a luat cinci ani pentru a lua această decizie. De asemenea, și-a exprimat și regretul pentru care nu a făcut pasul mai devreme.

Dana Războiu – vârstă, carieră și familie

În vârstă de 45 ani, Dana Războiu a lucrat timp de 17 ani în televiziune. Aceasta a început ca reporter pentru TVR Timișoara, iar după 6 ani a ajuns redactor-prezentator la TVR București. După alți 6 ani, i s-a oferit oportunitatea să prezinte Jurnalul de știri la Kanal D. Vedeta a menționat că a fost ca un drog pentru ea să lucreze în acest domeniu, însă a renunțat pentru copii săi. Deoarece era plecată tot timpul seara, când trebuia să fie alături de familie, Dana Războiu a decis să renunțe la viața sa ca om de televiziune.

„Prime-time în TV înseamnă seara la 7-8. Să fiu liberă dimineața, când copii sunt la școală și ocupată după-amiaza și seara când ei au nevoie de mine mi s-a părut a fi egoism. Am făcut pact cu vinovăția câțiva ani, apoi am renunțat la TV.”, a scris Dana Războiu pe blog-ul său.

Fosta prezentatoare a declarat că îi este uneori dor de televiziune, de adrenalina ce i-o ofereau transmisiile live. La momentul actual aceasta a menționat că prezentările de evenimente îi oferă acea adrenalină și că îi fac plăcere. Deși pe plan profesional a avut un real succes, Dana Războiu a avut parte de două căsnicii eșuate. Aceasta a fost căsătorită prima dată cu Ovidiu Brânzan, iar a doua oară cu  Bogdan Enoiu. Primul mariaj al vedetei s-a sfârșit din cauza violențelor domestice, iar ar doilea din cauza infidelității fostului soț. Deși relația devenise toxică, a decis să rămână pentru copii.

„De dragul copiilor, de teamă că nu mă descurc singură, gândindu-mă că poa­te pentru copii e mai bine, până la urmă, și mi-am dat seama că nu, dar mi-a luat ceva să-mi dau seama de asta.”, a declarat fosta prezentatoare.

Motivul pentru care a devenit vegană

Dana Războiu a devenit pasionată de nutriție, dorind să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Tatăl său a murit la vârsta de 58 ani din cauza unui infarct. Acesta a fost unul din motivele adoptării unu stil de viață bazat pe sport și mâncare sănătoasă. Vedeta a menționat că dorește să trăiască cât mai mult, ca atunci când moare copii săi să fie bătrâni și să nu sufere. Începând cu 2016, aceasta a renunțat la carne, dieta sa bazându-se doar pe legume, fructe și semințe. De asemenea, a făcut și o comparație între viața de la țară și cea cotidiană. Deși persoanele din mediul rural sunt carnivori, aceștia muncesc mult mai mult decât cei din mediul urban. 

„Bunicii mei materni au trăit până la 93 de ani, într-o comună din Județul Arad. Da, au trăit cu slănină și cu cârnați afumați, cu ouă multe și lapte integral. Vă rog însă să vă gândiți acum la stilul lor de viață. Nu stăteau jos decât atunci când mâncau sau când erau la biserică”, a declarat vedeta.

În prezent, Dana Războiu s-a retras din lumina reflectoarelor și cu toate că nu a mai făcut sport de doi ani de zile, vedeta are un corp de invidiat la cei 45 ani ai săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *