Prima pagină » Cancan » Cine este Cuza de la Noaptea Târziu? Iată care este numele său real

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu? Iată care este numele său real

28 sept. 2021, 15:40,
BZI.ro, în Cancan

Cuza de la Noaptea Târziu face echipă cu Emi la Asia Express 2021. El a devenit celebru, după ce a făcut furori cu parodiile muzicale de pe YouTube.

Concurent în sezonul actual al emisiunii Asia Express, Cuza s-a propulsat în domeniul muzical și de divertisment prin piesele parodie, care au amuzat milioane de oameni. El, alături de colegul său de formație, Emi, și-au luat inima în dinți și au decis să își testeze limitele în cel mai impresionant show al momentului.

Cuza de la Noaptea Târziu: Vârstă și nume real

Cuza, pe numele său real Iulian Adrian Popescu, are 30 de ani. I-a împlinit recent, pe data de 19 septembrie. S-a născut la Târgu Jiu și, deși a studiat Medicina, specialitatea Kinetoterapie, a ales o carieră în domeniul divertismentului. Înainte de Medicină, el a încercat să dea la SRI, dar a picat cu doar 30 de sutimi diferență, după care a încercat Facultatea de Drept, realizând rapid că nu prea i se potrivește. El, împreună cu Emi și Cucu, colegii săi de trupă, au reușit să strângă pe canalul lor de YouTube 1,8 milioane de urmăritori.

Trupa Noaptea Târziu a fost fondată în urmă cu 7 ani, fiind un pamflet. Cei trei băieți au creat parodii, în care au abordat fel și fel de stereotipuri sociale, printre care terminarea facultății, a liceului, dar și infidelitățile din cuplu. De asemenea, canalul are și o secțiune de vlogging, dar și mici scenete pline de umor.

Numele trupei a venit în perioada în care Cuza, Emi și Cucu erau studenți și filmau noaptea târziu.

În urmă cu mai mult timp, Cuza și Ramona Olaru au format un cuplu. Din motive necunoscute de public, cei doi au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate.

De unde provine porecla lui Cuza?

Cuza, solistul trupei Noaptea Târziu, a dezvăluit de unde provine porecla sa.

“Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă”, spune unul dintre concurenții de la Asia Express 2021.

Cuza, înainte de plecarea în Asia Express 2021: „Sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă”

Înainte de a pleca în Asia Express alături de Emi, Cuza s-a arătat extrem entuziasmat de această experiență. El spus amuzat că, dacă se va înțelege cu Emi pe parcursul competiției, îl va cere de „prietenul meu cel mai bun”.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *