Prima pagină » Cancan » Cine este Cristina, iubita lui Damian Drăghici, cea care i-a dăruit un băiat. Între ei e o diferență de 23 de ani

Cine este Cristina, iubita lui Damian Drăghici, cea care i-a dăruit un băiat. Între ei e o diferență de 23 de ani

30 sept. 2024, 12:03,
Radu Vasiluță în Cancan

Cristina Stroe, iubita în vârstă de 31 de ani a lui Damian Drăghici, este femeia care i-a dăruit un băiat artistului, în urmă cu cinci ani. Chiar dacă și ea este artistă, despre Cristina nu se știu prea multe. Cât despre Damian Drăghici, acesta mai are și o fiică, rodul iubirii din tinerețe cu o grecoaică.

Dacă Damian Drăghici e un nume mare, sonor, de pe scena românească, despre iubita lui se știu mai puține lucruri. Recent, tânăra artistă, pentru că și ea face parte din aceeași lume, a acordat un interviu, în care a vorbit despre viața lor împreună. O viață cel puțin interesantă, ținând cont că pe cei doi îi despart 23 de ani, potrivit LPF.

Cine este Cristina, iubita lui Damian Drăghici, cea care i-a dăruit un băiat

Muzica i-a adus împreună și așa au rămas, în ciuda difererenței de vârstă. Mai mult, Cristina Stroe l-a făcut tătic la o vârstă la care acesta nu se mai aștepta. Damian Drăghici, căsătorit de trei ori până la 54 de ani, are o fiică, dintr-o pasiune nebună din tinerețe cu o grecoaică, iar la 49 de ani a devenit și tatăl unui băiețel, Andrei, acum în vârstă de 5 ani.

Mai mult, băiatul a venit ca o minune în viața lor, deoarece Cristina fusese anunțată că nu va putea să aibă vreodată copii. Fără îndoială băiatul este cel care le-a sudat relația, ținând cont că între ei este o diferență de 23 de ani.

Cristina, iubita lui Damian Drăghici, a devenit cunoscută în urma participării la Vocea României. Originară din Râmnicu Sărat, Cristina Stroe recunoaște că are o relație atipică cu Damian Drăghici. Atipică, binecuvântată, dar nu perfectă.

„Cred că suntem un cuplu normal și sănătos în care există ceva foarte important pe lângă iubire, și anume, ADEVĂR. De aici și micile ciondăneli. Noi nu îmbrăcăm adevărul în cuvinte frumoase și ne tragem de mânecă atunci când avem ceva de spus, dar la sfârșitul zilei, ne dăm seama că asta este ceea ce întărește legătura dintre noi, libertatea de a putea fi autentici, sinceri, fără să ne măsurăm intențiile”, a precizat Cristina Stroe.

Damian Drăghici, energie de adolescent

În ceea ce privește diferența de vârstă dintre Damian și Cristina, răspunsul iubitei artistului este unul neașteptat. Și aceasta deoarece ea dă o notă de sarcasm acestei situații, spunând că Damian are energia unui adolescent.

„Ne mai întreabă oamenii cum se simte diferența de vârstă dintre noi și le explic că este foarte greu să fiu într-o relație cu un adolescent. Damian este romantic prin gesturi, iar eu sunt romantică prin grijă și prin muzica pe care o compun. Avem limbaje diferite ale iubirii, dar învățăm asta unul despre celălalt și cred că e frumos să fie așa”, a mai povestit Cristina.

Cât despre Damian Drăghici, acesta este topit după familia lui. De dragul Cristinei și a lui Andrei, artistul a renunțat complet la alcool acum câțiva ani.

„Eu nu beam un șpriț, beam o cisternă înainte să intru pe scenă. S-a făcut o schimbare odată cu venirea copilului pe lume. Vreau o viața sănătoasă, fără mahmureală. A durat ani de zile, eu beam ca să-mi depășesc inhibițiile pe care le aveam pe scenă”, a declarat Damian Drăghici în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`