Cine este Cristina Belciu, noua iubită a lui Cristian Boureanu. De ce și-au ascuns relația până acum

07 feb. 2022, 10:06
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Cristina Belciu, noua iubită a lui Cristian Boureanu. Cei doi au fost surprinși recent în ipostaze tandre, iar în pofida discreției lor, au recunoscut că formează un cuplu de ceva vreme. Iată de ce și-au ascuns relația până acum.

Cristina Belciu, noua cucerire a lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu iubește din nou, iar recent a fost surprins în ipostaze romantice alături de noua iubită, Cristina Belciu. Focoasa tânără în vârstă de 24 de ani i-a cucerit inima lui Cristian Boureanu, fiind comparată cu Monica Bellucci, având în vedere frumusețea ei și formele perfecte.

Deși formează un cuplu de puțin timp, se pare că cei doi au planuri de viitor. Cristian Boureanu a sărbătorit ziua fiicei lui alături de noua lui iubită, iar aparițiile la eveniment au provocat un val de reacții în lumea mondenă.

Diferența de vârstă dintre aceștia și faptul că și-au ascuns relația au atras imediat atenția publicului autohton. Noua iubită a lui Cristian Boureanu este un fotomodel de succes, iar până acum a făcut furori pe marile scene de modă. Mai mult, focoasa Cristina Belciu a apărut pe coperta unor reviste faimoase din Italia, fiind considerată sosia Monicăi Bellucci.

Fostul politician și actuala lui iubită, fotomodelul Cristina Belciu s-au cunoscut în luna decembrie, dar au fost extrem de rezervați în declarații. În pofida zvonurilor apărute în presă, cei doi nu au dorit să ofere prea multe detalii despre povestea lor de dragoste.

După nenumărate speculații, aceștia au recunoscut că au o relație și sunt extrem de fericiți împreună.

Cristina Belciu este în prezent în atenția publicului, după ce a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Boureanu. Tânăra care i-a cucerit inima fostului politician este de profesie actriță, fotomodel, blogger și influencer, iar din propria imagine aceasta câștigă sume impresionante.

O altă vedetă care are propria afacere și deține o avere uluitoare este fosta prezentatoare Malvina Cservenschi. Aceasta are propriul brand de bijuterii și se bucură de un succes răsunător.

Actrița Ioana Ginghină a fost, de asemenea, în atenția publicului având în vedere relațiile sale amoroase tumultoase. Mai mult, vedeta a avut parte de și mai multă celebritate după ce a pozat în ipostaze incendiare în revista Playboy. O altă vedetă care a pozat nud este Alexandra Dinu. Frumoasa artistă a avut un mariaj controversat alături de celebrul Adrian Mutu. Și îndrăgita actriță Paula Chirilă a stârnit controverse în lumea mondenă după ce s-a lăsat fotografiată nud, spre încântarea publicului masculin.

De ce nu au dorit cei doi să vorbească până acum despre relația lor

Cristian Boureanu și iubita lui, Cristina Belciu, s-au cunoscut în luna decembrie a anului trecut, fiind surprinși de mai multe ori în ipostaze tandre. Cu toate acestea, cei doi nu au dorit să vorbească despre relația lor, fiind extrem de rezervați.

Mai mult, la scurt timp au apărut în presă zvonuri și replici dure din partea unora care pun la îndoială povestea de iubire dintre Cristian Boureanu și focoasa lui iubită.

Ajunși în atenția publicului, aceștia au recunoscut că au o relație și că nu vor ține cont de criticile celor din jur. Cristina Belciu a mărturisit recent de ce și-au ascuns relația până acum.

,,Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza.”, a declarat noua iubită a lui Cristian Boureanu.

Frumoasa Cristina Belciu este noua cucerire a fostului politician Cristian Boureanu. Cei doi și-au ascuns relația de ceva vreme, însă recent au recunoscut că formează un cuplu. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre în spațiul public și se pare că au decis să nu se mai ascundă de ochii curioșilor.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *