Prima pagină » Cancan » Cine este Crina Mardare? Profesoara de canto îi va lua locul Ozanei Barabancea în emisiunea „Te cunosc de undeva”

Cine este Crina Mardare? Profesoara de canto îi va lua locul Ozanei Barabancea în emisiunea „Te cunosc de undeva”

12 apr. 2022, 12:18,
în Cancan

Crina Mardare este o cunoscută profesoară de canto din România și fostă membră a formației „Sfinx Experience”. Aceasta și-a descoperit pasiunea în copilărie datorită bunicilor săi. Artista este destul de discretă în ceea ce privește aparițiile în presă. De asemenea, puțini știu faptul că aceasta a fost căsătorită cu un iubit din studenție. De curând s-a anunțat că vedeta va pregăti noile momente de la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

Artista îi va lua locul Ozanei Barabancea în emisiune. În acest sezon, jurații nu vor mai pregăti concurenții. Aceștia având parte de o surpriză mai mare atunci când îi văd pe scenă.

Cine este Crina Mardare? Detalii din viața artistei

Crina Mardare este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto din România. Artista a intrat în industria muzicală datorită bunicilor săi. Din cauza faptului că părinții acesteia erau plecați într-o misiune diplomatică, fiica lor a trebuit să stea la bunici. Părinții spirituali au dus-o la audiții, la liceul George Enescu, când artista era în clasa a II-a. Crina Mardare a fost atrasă de mică de diferite zgomote pe care le produceau anumite obiecte, precum zornăitul brățărilor.

„Bunicul a ales să mă dea la pian, crezând ca e mai frumos pentru o fetiță. Mi-au dat o bucată de lemn desenată și o claviatură, că să exersez acasă. Nu pot să spun că am fost îndrăgostită de pian, pentru că nu mi-a plăcut.”, a declarat Crina Mardare.

În ceea ce privește viața amoroasă, vedeta este destul de discretă. Aparițiile sale în showbiz fiind destul de rare. Prima dragoste pe care a avut-o profesoara de canto a fost Dragoș Nedelcu. Cei doi au fost și căsătoriți, relația lor începând în studenție. Din păcate, despărțirea nu a fost una amicală, iar Crina Mardare nu mai ține legătura cu primul soț.

” A fost o pasiune care nu se putea termina cu o prietenie, dar au fost niște vremuri nebune, cine a citit „Spuma zilelor“ a lui Boris Vian știe cam cum a fost viața mea cu Dragoș.”, a declarat artista.

Ulterior, Crina Mardare s-a căsătorit din nou fiind presată de familie. Aceștia i-au spus că ar trebui să se așeze la casa ei, să aibă un copil, că nu poate rămâne toata viața singură. Însă, căsnicia nu a fost una de durată. Artista nu a fost foarte îndrăgostită, iar în cele din urmă s-au despărțit. Cel de al treilea bărbat pe care l-a întâlnit este Mișu Cernea. Aceasta a declarat că a avut parte de „marea și adevărata iubire”. În omul de lângă ea a găsit atât prietenie cât și  sprijin. Cei doi nu sunt căsătoriți, iar artista nici nu dorește acest lucru. Au împreună un copil, pe Bubu Cernea.

Crina Mardare va pregăti noile momente artistice de la „Te cunosc de undeva”

Artista se va ocupa în acest sezon de pregătirea noilor concurenți. Aceasta va prelua rolul Ozanei Barabancea și se va ocupa de momentele artistice. În acest sezon, jurații emisiunii nu se vor mai ocupa de antrenarea concurenților, surpriza din timpul performării fiind una mai mare. Alături de Crina Mardare, va participa și Adriana Trandafir ce îl va înlocui pe Cristi Iacob, pe partea de actorie. 

„Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată…”, a declarat Crina Mardare.

Concurenții acestui sezon vor forma duete: Maria Buză și Paula Chirilă, Emi și Cuza, Alexia Talavutis și Dima Trofim, Ana și Monica Odagiu, Jazzy Jo și Zarug, Carmen Chindriș și Romică Țociu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Anisia Gafton și Ionuț Rusu.

Astfel, Crina Mardare se va ocupa în sezonul 17 de pregătirea concurenților pe partea de canto, iar Adriana Trandafir pentru parte de actorie.

Sursa foto: instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *