Prima pagină » Cancan » Cine este Cornel Luchian de la “Insula Iubirii”. Ce s-a aflat acum despre el

Cine este Cornel Luchian de la “Insula Iubirii”. Ce s-a aflat acum despre el

17 iul. 2024, 10:43,
în Cancan

Cornel Luchian, de la “Insula Iubirii”, și iubita sa Iustina Loghin fac parte din noii concurenți al reality show-ului. Viitoarea mireasă a șocat publicul cu dezvăluiri uluitoare despre partenerul său.

Pe lângă infidelitățile comise de către acesta, ea a adus la lumină și un secret șocant și anume presupusa lui moarte în urma unui accident tragic petrecut în Italia.

Cornel și Iustina Loghin, un cuplu controversat

Luni, 15 iulie 2024, la ora 20:30, a dat startul „Insula Iubirii„, un program ce pune sub lupă 5 cupluri curajoase care își doresc să își testeze dragostea. Printre ei se numără Iustina Loghin și Cornel Luchian, care au ales să își supună relația tentațiilor și provocărilor insulei pentru a demonstra forța sentimentelor lor.

Iustina și Cornel, deja implicați într-o relație serioasă cu planuri concrete de nuntă, au decis să facă un pas important: au dat avans pentru restaurant, muzică și toate celelalte detalii ale nunții, chiar înainte de a pleca în aventura „Insula Iubirii”. Decizia lor de a participa la emisiune a venit ca urmare a cererii în căsătorie inedite făcute de Cornel Luchian în mașină, surprinzând-o pe Iustina Loghin cu inelul de logodnă.

„Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate! Cea mai minunată zi din viaţa mea va fi ziua nunţii mele! (…) Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: ”Oare are pe cineva mai drag decât mine?!”, a dezvăluit Iustina, in vreme ce Cornel a completat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!”, au spus cei doi în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Cornel Luchian, de la “Insula Iubirii”, a fost declarat mort în Italia, după un accident rutier grav

Viața lui Cornel nu este deloc simplă, fiind marcată de un eveniment dramatic petrecut cu câțiva ani în urmă. În timp ce se afla în Italia, a suferit un accident grav care i-a pus viața în pericol. Presa italiană l-a declarat chiar mort, dar Cornel Luchian a reușit miraculos să supraviețuiască. Accidentul l-a lăsat paralizat o perioadă și a necesitat multiple intervenții chirurgicale pentru reconstrucția feței și urechilor.

Iustina Loghin, cu ochii în lacrimi, a relatat despre cum Cornel a fost aproape de moarte, trecând prin suferințe fizice și emoționale de neimaginat. Trauma și cicatricile rămase după acest eveniment sunt vizibile și în prezent, lăsând urme adânci și asupra sufletului său.

„A suferit în viața asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea să meargă. Nu știu dacă ai văzut, dar Cornel are niște cusături pe față, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fața i-a fost reconstruită. Mergea la muncă, era în Italia cu niște colegi și era pe bancheta din spate și a sărit prin geamul din față și cei din față nu au pățit nimic. Dacă te uiți în ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a și căsătorit, ea a fost lângă el atunci, erau împreună de câteva luni, s-a și pocăit, el este foarte sensibil”, a spus Iustina despre Cornel în cadrul emisiunii.

Cornel Luchian, de la “Insula Iubirii”, are un trecut complicat. Pe lângă faptul că a fost infidel în relația cu Iustina, Cornel a fost căsătorit și este tatăl a patru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *