Prima pagină » Cancan » Cine este copilul secret al lui Liviu Vârciu. Băiatul are o poveste tragică

Cine este copilul secret al lui Liviu Vârciu. Băiatul are o poveste tragică

01 sept. 2020, 13:09,
BZI.ro, în Cancan

Cine este copilul secret al lui Liviu Vârciu. Puțină lume știe de faptul că Liviu Vârciu a crescut în secret un copil despe care nu a dat amănunte. Este vorba de un băiat care are o poveste tragică în spate. Totul se întâmpla în urmă cu 11 ani, odată cu moartea fratelui lui Liviu Vârciu.

De 11 ani, Liviu Vârciu crește în secret un copil, nimeni altul decât fiul fratelui său, care și-a pierdut viața. Despre acest lucru, artistul nu a dat amănunte și nu s-a afișat public cu el. Din nefericire, băiatul a rămas fără tată în urma unui eveniment cumplit, iar artistul se ocupă de creșterea lui. Între aceștia s-a creat o legătură strânsă, așa cum era și normal.

Cine este copilul secret al lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a primit o lovitură teribilă în momentul în care fratele lui, Ionuț, a decedat. Încă din momentul în care Liviu a ajuns la sicriul fratelui său, acesta a promis că va avea grijă de fiul lui pe nume Mario. Așadar, se pare că Liviu Vârciu s-a ținut de promisiune. Încă din anul 2009, atunci când a avut loc evenimentul tragic, a creat o legătura strânsă cu copilul fratelui său, pe care îl iubește nespus de mult. Acesta trăiește în Constanța, iar de câte ori prezentatorul tv are ocazia să treacă pe acolo, îl vizitează. De 11 ani, Liviu continuă să aibă grijă de Mario și să îl iubească necondiționat.

„Mario a crescut într-un mediu sănătos, a primit o educație frumoasă, este un copil vesel și deștept. Foarte matur pentru vârsta lui. Știe cine este tatăl lui adevărat, știe ce s-a întâmplat. Așa a fost crescut de mic, i s-a spus continuu că tăticul lui este în Ceruri”, au declarat surse apropiate familiei Vârciu.

Ionuț Vârciu a murit la doar 30 de ani

Fratele lui Liviu Vârciu era pompier și s-a stins în urma unui accident de mașină. Acesta a încercat să ocolească un motociclist, dar din păcate s-a răsturnat într-o curbă. Din acel moment au urmat momente groaznice pentru familia Vârciu, iar părinții tânărului au leșinat când l-au văzut fără suflare. Liviu Vârciu se afla la acea vreme cu Adelina Pestrițu, care a încercat să îl pună pe picioare.

Totodată, la ceva timp după evenimentul nefericit, Văduva lui Ionuț Vârciu a decis să se recăsătorească, iar spre uimirea tuturor, Liviu Vârciu nu s-a opus.

„Liviu le-a spus tuturor atunci că Roxana este o femeie foarte tânără și că nu este în regulă să rămână singură, cu un copil. Ea are acum alături un bărbat foarte bun, care ține foarte mult la Mario și îl tratează ca pe propriul copil”, au mai precizat sursele.

Acum, că se știe cine este copilul secret al lui Liviu Vârciu, lumea îl va privi cu alți ochi pe artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024