Prima pagină » Cultural » Cine este Cezara Munteanu. Actrița se iubește de mulți ani cu un regizor faimos

Cine este Cezara Munteanu. Actrița se iubește de mulți ani cu un regizor faimos

23 ian. 2023, 11:04,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este Cezara Munteanu. Recent, actrița a atras privirile tuturor pe covorul roșu de la Cannes și are parte de un succes uluitor în carieră la doar 28 de ani. Vedeta este apreciată de colegii de breaslă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările profesionale deosebite, Cezara Munteanu radiază de fericire alături de partenerul ei de viață. Actrița se iubește de mulți ani cu un regizor faimos, însă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Cine este Cezara Munteanu

Cezara Munteanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar și de peste hotare. Artista în vârstă de 28 de ani a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. Aceasta se bucură de un succes impresionant și de admirația publicului. Frumoasa actriță arată spectaculos și atrage multe priviri atunci când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cezara Munteanu trăiește de mai bine de cinci ani o frumoasă poveste de dragoste. Iubitul ei este un regizor faimos, care i-a cucerit inima încă de pe vremea când era adolescentă. Cezara Munteanu a precizat că a avut parte de provocări în viața de cuplu, dar a reușit să treacă peste situațiile dificile împreună cu partenerul ei. Artista a mărturisit de la ce pornesc certurile în cuplu și cum gestionează momentele grele.

„Adevărul este că nu e ușor, fiind amândoi actori, bine, el și regizor, a fost și regizorul spectacolului în care am jucat. În ultimele două zile înainte de premieră nu mai vorbeam unul cu celălalt, pentru că doar ne ciondăneam. I-am zis și Ioanei (n.r. Ginghină) la repetiții: ‘Vezi, dacă ți se pare ceva în neregulă, este că noi nu mai vorbim, pentru că avem emoții foarte mari, e firesc înainte de un moment extrem de emoționant și de așteptat.”, a mărturisit actrița.

În prezent, Cezara Munteanu și iubitul ei, Liviu Chițu, reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu și radiază de fericire împreună. O altă artistă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire este Ana Bodea, protagonista din serialul ,,Lia.” Și tânăra actriță Ada Dumitru se bucură de succes în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum l-a cunoscut actrița pe iubitul ei celebru

Cezara Munteanu și Liviu Chițu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din lumea artistică românească. Cei doi se iubesc de mai bine de 5 ani și radiază de fericire. Amândoi sunt actori și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Recent, Cezara Munteanu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei și cine a făcut primul pas în relație.

,,Ne face foarte bine să fim amândoi în același domeniu, pot să zic că relația noastră a început cumva mentor și elev, pentru că Liviu e cu cinci ani mai mare decât mine. Așa l-am cunoscut, mi-a fost trainer, la un festival de teatru, moment în care mie îmi plăcea foarte mult de el, eram adolescentă, el era trainerul cool, dar nu m-a băgat în seamă și i-am reproșat toată viața că nu mi-a dat atenție atunci. Mi-a spus că nu ar fi avut cum să facă asta, pentru că eram un copil. Așa funcționează lucrurile între noi: eu îl admir foarte mult pentru ceea ce face și el e acolo pentru mine să mă încurajeze și să mă susțină în tot ceea ce fac.”, a mărturisit vedeta.

Cezara Munteanu se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima, regizorul și actorul Liviu Chițu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, dar își țin relația departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *