Prima pagină » Actualitate » Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul

Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul

30 mai 2024, 08:26,
BZI.ro, în Actualitate

Se știe câştigătorul Survivor All Stars 2024. Spre surprinderea multora, Zanni i-ar putea învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV. Finala Survivor All Stars va fi difuzată joi, 30 mai, de la ora 21.30, în direct la Pro TV. Emisiunea găzduită de Daniel Pavel  a început în data de 16 ianuarie la Pro TV.

Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024

Show-ul de televiziune „Survivor All Stars”, difuzat de Pro TV, a ajuns la faza semifinalelor și deja încep să se facă pariuri pe numele câștigătorului ediției din 2024. Marele premiu pus în joc de Pro TV este de 100.000 de euro.

Chiar dacă la Pro TV urmează a fi difuzată faza semifinalelor, vă prezentăm, deja, cei 3 finaliști. Duelul din finala cea mare este programat joi noapte, 30 mai, în direct. Casele de pariuri îl dau favorit pe Zannidache (are cotă 5.00 la câștigarea competiției). El este urmat la mică distanță de Iancu Sterp (cotă 6.00).

Pe locul al treilea a ajuns Andrei Ciobanu, dar la mare distanță de cei doi. Bookmakerii nu prea îi dau șanse la locul 1, Andrei Ciobanu având o cotă de 30.00 pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Miza financiară a competiției este una impresionantă, iar toți concurenții vor fi recompensați pe tot parcursul participării lor în emisiune. În plus față de premiul final de 100.000 de euro, fiecare săptămână petrecută în junglă va aduce concurenților sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că marele câștigător ar putea încasa în total peste 160.000 de euro.

Emisiunea cu foştii concurenţi ai sezoanelor trecute se pregăteşte pentru etapa finală. Joi, 30 mai, va fi difuzată ultima ediţie Survivor All Stars, sezonul cinci.

Luptă încinsă pentru primul loc

Timp de patru luni de competiţie, doar cinci concurenţi s-au calificat în săptămâna finalei. Zanni (câştigătorul sezonului 2), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Robert Moscalu (sezonul 4), Sorin Puşcaşu (sezonul 2) şi Iancu Sterp (sezonul 1) sunt cei care se luptă pentru premiul de 100.000 de euro.

„S-a strâns oboseala, m-am trezit foarte bine. Îmi pare rău de TJ că a plecat, un jucător foarte bun”. Mă surprind nişte sentimente de euforie, mă gândesc la junglă, la baracă, la tot ce am trăit aici. Dau ce e mai bun din mine să mă întorc, să nu plec astăzi”, va spune în această seară, Iancu Sterp.

La începerea ediției din această seară, Daniel Pavel va transmite un mesaj concurenților.

„Naţiune Survivor, ne-am întors pe ţărmul unde am început această aventură a navigaţiei epice. Am rămas cu cinci concurenţi, starurile sunt pregătite să vină pe acest ţărm”, va fi mesajul transmis de Daniel Pavel.

Până acum, Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu (Sezonul 1), Zanni (Sezonul 2), Alexandru Delea (Sezonul 3) și Dan Ursa (Sezonul 4).

Bazat pe un format internaţional, Survivor a debutat în România în ianuarie 2020. La început a fost realizat şi difuzat de Kanal D, primele două sezoane (2020-2021). Din sezonul 3, licenţa „Survivor” pentru România a fost preluată de Pro TV, iar joi, 30 mai, vom afla cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *