Prima pagină » Cancan » Cine este câştigător Chefi la cuţite 2024. Noul sezon aduce mari emoții pentru concurenții rămași în competiție

Cine este câştigător Chefi la cuţite 2024. Noul sezon aduce mari emoții pentru concurenții rămași în competiție

15 mai 2024, 10:53,
în Cancan

După un sezon controversat și plin de noutăți, s-a aflat cine este câştigător Chefi la cuţite 2024. Deținând deja al patrulea cuțit de aur primit de la jurați, concurentul a demonstrat o pasiune pentru arta culinară încă din tinerețe, când a pornit pe drumul bucătăriei.

Plecarea emblematicilor chefi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, care au definit show-ul culinar de ani de zile, a pus bazele unor schimbări majore. Patru chefi renumiți le-au luat locul, aducând un aer proaspăt competiției. Totuși, această schimbare a generat și controverse, sporind presiunea concurenților care se confruntă acum cu un juriu exigent și necunoscut, în care trebuie să își demonstreze „măiestria” culinară.

Cine este câştigător Chefi la cuţite 2024

Viperele Vesele au dat lovitura! Pe pagina lor de Instagram, au dezvăluit marele câștigător al sezonului 13 Chefi la Cuțite 2024: Mihai Dragomir din echipa galbenă, condusă de Chef Alexander Sautner!

Acestea nu se opresc aici! Pe lângă anunțarea câștigătorului, ne dezvăluie și identitatea celorlalți finaliști remarcabili ai sezonului 13 Chefi la Cuțite 2024: Lăcrămioara Pintilie din echipa roz și Lucica Susanu din echipa verde!

Un val de emoție a cuprins fanii Chefi la Cuțite și susținătorii lui Mihai la aflarea veștii victoriei! Parcursul său plin de pasiune și talent a fost recompensat pe deplin, aducând bucurie imensă celor care l-au susținut.

Cine este Mihai Dragomir

Mihai Dragomir, un tânăr talent de doar 24 de ani, a cucerit juriul Chefi la Cuțite încă de la primele apariții, reușind o performanță remarcabilă: obținerea celui de-al patrulea cuțit de aur!

Pasiunea lui Mihai pentru gătit a prins contur încă din liceu, în Constanța natală, unde a debutat în bucătărie preparând pizza la un bistro local. Determinat și ambițios, a ales să urmeze cursuri specializate pentru a-și șlefui abilitățile culinare.

Mihai Dragomir, discipol al maestrului Chef Ștefan Popescu, a strălucit pe scena Chefi la Cuțite, cucerind inimile juriului și obținând un punctaj maxim pentru un desert extraordinar, o dovadă incontestabilă a talentului său culinar.

”Am ales să mă mut la București. Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dining. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la Londra: Alex Crăciun. Mi-am depus CV-ul, voiam neapărat să ajung acolo! Și în cele din urmă m-au contactat. Am lucrat alături de el 8 luni. (…)

Mihai Dragomir este tânărul care a determinat pe Ștefan Popescu să-i ofere cuțitul de aur în emisiunea din 9 aprilie 2024. Concurentul provine din Techirgiol și este pasionat de artă culinară încă din adolescență. O vreme, a avut ca mentor chiar pe chef-ul care i-a oferit cuțitul, în cadrul unei școli de gastronomie.

Viperele Vesele au dezvăluit cine este câștigător la Chefi la cuţite 2024. Potrivit acestora, în acest sezon Mihai Dragomi a dat lovitura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *