Prima pagină » Cancan » Cine este Blaze de la Survivor România, cel care i-a înjurat pe Faimoși. Războinicul era să fie bătut

Cine este Blaze de la Survivor România, cel care i-a înjurat pe Faimoși. Războinicul era să fie bătut

19 ian. 2022, 10:40,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Blaze, Războinicul de la Survivor România, care și-a înjurat concurentul direct în timpul unei probe. Imediat, coechipierii lui TJ Miles, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, s-au năpustit asupra concurentului de culoare. Astfel, puțin a lipsit ca Blaze să fie bătut, însă spiritele s-au calmat.

Celebrul show de supraviețuire a continuat marți seara la Pro TV, iar telespectatorii au fost martorii unor momente tensionate. Unul dintre protagoniștii acestora a fost și concurentul Blaze , care face parte din echipa albastră, cea a Războinicilor. Tânărul de culoare este pregătit să dea tot ce are mai bun în aventura din Republica Domincană, însă aseară a comis un gest nelalocul lui.

Cine este de fapt Blaze de la Survivor România

Dacă Faimoșii sunt destul de cunoscuți, echipa Războinicilor este una pestriță, formată din persoane din toate domeniile de activitate. Avem bucătari, dansatori sau barmani, medici, manageri și chiar vloggeri. Ei bine, unul dintre cei mai cunoscuți Războinici este chiar Blaze, care s-a remarcat la show-ul Mireasa. Mulți îl cunosc și din mediul online, el fiind vlogger și totodată unul dintre cei mai populari tiktokeri.

Blaze are 27 de ani, este din Nigeria și a venit în România în 2015 pentru studii. Numele lui real este Godspower Morris Okpata (ce înseamnă Puterea Domnului). După ce inițial a studiat la Constanța, s-a mutat apoi în București. Viața lui în Nigeria a fost una foarte grea, el mai având încă cinci surori și doi frați. În show-ul matrimonial de la Antena 1, Blaze a cunoscut-o pe Izabela, care i-a devenit mai apoi soție. În prezent, concurentul nigerian face parte din echipa albastră de la Survivor România 2022.

Cum i-a înjurat Blaze pe Faimoși la Survivor

Marți seară a fost scandal în toată regula, la „Survivor România”. Tensiunile au atins cote maxime în show-ul de supraviețuire, după ce echipa Războinicilor a câștigat, consecutiv, cel de-al treilea meci. La un moment dat, Blaze a adresat o înjurătură Faimoșilor, în special lui TJ Miles, iar Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu au sărit la bătaie.

La finalul unei runde, Războinicul Blaze a avut o reacție pe care Faimoșii au considerat-o deplasată, iar de atunci a pornit o ceartă. Bucuroși că au mai adăugat o victorie în „palmaresul” echipei, Blaze s-a îndreptat spre TJ Miles și i-a spus „F**k you, TJ!”. Apoi, Războinicul a adresat aceeași înjurătură și celorlalți concurenți români din echipa Faimoșilor.

Imediat, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu au fost la un pas de bătaie cu Blaze. Luptătorul a sărit la gâtul concurentului și a fost oprit cu greu de colegii săi. Și Andreea Tonciu a fost destul de înverșunată la adresa lui Blaze, iar Roxana Ciuhulescu a reacționat, atunci: „Cred că îl omorai dacă te duceai în el”. Apoi, Blaze a spus că reacția nu era pentru Faimoșii de la Survivor. În cele din urmă, el a recunoscut că a greșit și și-a cerut iertare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *