Prima pagină » Cancan » Cine este Bianca Lăpuște. Vârstă, soţ, copii. Cu ce se ocupă

Cine este Bianca Lăpuște. Vârstă, soţ, copii. Cu ce se ocupă

10 iun. 2021, 16:05,
BZI.ro, în Cancan

Bianca Lăpuște este o frumoasă clujeancă, de meserie reporter, care a devenit soţia unuia dintre cei mai râvniţi burlaci din România. Prezență delicată şi discretă, ea s-a dedicat mai mult vieţii personale decât celei profesionale. În urmă cu aproximativ 8-9 ani ajungea la Bucureşti de la Iaşi, unde fusese reporter corespondent pentru postul Pro TV. Ce vârstă are Bianca Lăpuște?

Notorietatea şi-a căpătat-o după ce a început relaţia cu Marius Moga. Până atunci nu ieşea în evidenţă cu absolut nimic. Chiar dacă relaţia a evoluat timid, tânăra a început să fie din ce în ce mai cunoscută în cercurile mondene drept iubita lui Moga. Pe atunci avea numai 21 de ani. După numai 2 ani, adică în 2015, cei doi şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă, în mare discreție, iar apoi au devenit părinţi.

Ce vârstă are Bianca Lăpuște?

Bianca Lăpuște s-a născut pe 11 noiembrie 1993 şi are 27 de ani. Între ea şi soţ este o diferenţă de 12 ani (Marius Moga are 39 de ani, fiind născut pe 30 decembrie 1981).

„Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte la scurt timp după ce ea şi artistul confirmaseră că formează un cuplu.

Au avut o ceremonie discretă la Starea Civilă, pe 25 iunie, la Alba-Iulia. Pe atunci era isnarcinata în 7 luni. „Micul Mozart„, după cum i se spune lui Marius Moga, şi-a dorit ca totul să se desfăşoare simplu şi discret în oraşul său natal, în casa misterioasa a tatălui său. Se spune că locuinţa acestuia ar fi misterioasa pentru că vecinii considera că ar avea puteri supranaturale.

„A fost doar cununia civilă, doar cu cei din familie, la Alba Iulia, acasă la Marius. Deocamdată, de nuntă nu avem nimic planificat, suntem în tabăra de muzică, în acest moment”, declara, pe atunci, Bianca. Imediat după petrecerea de cununie, cei doi au plecat la Cheia (Judeţul Prahova), unde se desfăşura a treia ediţie a taberei de muzică.

Câţi copii are Bianca Lăpuște?

Cuplul Moga are o minune de fetiţă în vârstă de 5 ani.

„Vrem mai mulţi copii. Doi, trei. Nu am stabilit deocamdată când îi facem. Am zis să ne stabilizăm întâi cu primul copil şi vedem apoi. Am mai fost o dată acolo și știm cum începe. Dacă tot e pandemie, ar fi frumos să vină chiar anul ăsta copilul. Un băiețel ar fi perfect. Maria are deja personalitatea ei, nu e de acord cu tot ce spunem. Are ochii lui Marius. Mă întreabă mereu de ce nu are și ea ochii verzi ca ai mei”, a declarat Bianca Lăpuște, în emisiunea La Măruță.

În timpul sarcinii s-a îngrășat foarte multe. Talia subțire, de altă dată, era doar o amintire. Ușor-ușor însă, după o anumită perioadă, a reușit să dea jos kilogramele în plus, dar fără a apela la regimuri hipocalorice.

Ce studii are Bianca Lăpuște?

Soţia lui Marius Moga a absolvit Facultatea de Comunicare şi PR în cadrul Universităţii „Babeş Bolyai”. Până să înceapă o relaţie cu viitorul soţ, era reporter pentru postul Pro TV. Apoi, după ce a ieşit din concediul de maternitate a mers înspre PR. Se dedică foarte mult atât vieții profesionale, cât și vieții personale.

Iată ce dezvăluire făcea Marius Moga în 2015:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *