Prima pagină » Cancan » Cine este Bianca Ioniță. Detalii inedite din viața privată a frumoasei vedete

Cine este Bianca Ioniță. Detalii inedite din viața privată a frumoasei vedete

11 mart. 2022, 10:41,
în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Bianca Ioniță, prezentatoarea care face furori la Kanal D. Vedeta se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur. Puțini sunt cei care știu cum este Bianca Ioniță dincolo de lumina reflectoarelor și cine este bărbatul care i-a cucerit inima. Iată câteva detalii inedite din viața privată a frumoasei vedete.

Bianca Ioniță, o prezență discretă în spațiul public

Bianca Ioniță este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. Despre planul profesional al acesteia se știu multe, dar când vine vorba de viața privată, Bianca Ioniță este rezervată în declarații.

Frumoasa știristă se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, iar de când este mămică aceasta radiază de fericire. Bianca Ioniță reușește să îmbine perfect profesia cu viața de familie și are parte de susținerea celor dragi.

O prezență discretă la evenimentele mondene este și celebra prezentatoare Iuliana Tudor, care are o poveste de viață impresionantă și o biografie a unei femei de succes. Și celebra moderatoare tv Florentina Fântânaru este o apariție rară în showbiz-ul autohton, aceasta fiind marcată de suferințele din trecut după pierderea soțului.

O altă prezentatoare de succes care își ține viața de familie departe de ochii curioșilor este Ramona Păuleanu. Aceasta face furori cu fizicul de invidiat și se menține în formă, la fel ca frumoasa Eda Marcus, prezentatoarea de succes de la TVR.

Bianca Ioniță a vorbit de puține ori despre familia ei, însă are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață. Vedeta a recunoscut că acesta o susține mereu și o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Cum este frumoasa vedetă dincolo de lumina reflectoarelor

Bianca Ioniță are o familie superbă de care este tare mândră și se consideră o femeie împlinită. Dincolo de celebritate și de pasiunea pentru televiziune, prezentatoarea adoră sporturile extreme, îi place să călătorească și face bijuterii hand made.

,,Am afacerea mea cu brăţările handmade BiBu şi ele se pot achiziţiona ori de pe Facebook, ori direct de pe site-ul oficial. A pornit iniţial ca o joacă pentru mine, eu fiind înnebunită după brăţări!”, a mărturisit aceasta.

Frumoasa moderatoare de la Kanal D a dezvăluit cum este ea dincolo de pupitrul știrilor, dar și cum reușește să arate atât de bine.

,,Folosesc produse naturale pentru corp şi ten, iar mâncarea sănătoasă şi hidratarea mă ajută în sensul acesta. Trebuie să recunosc faptul că şi părinţii mei au avut un cuvânt de spus în dezvoltarea mea, genele fiind tinere.

Nu ţin dietă, pentru că sunt gurmandă. De ceva vreme încoace nu mai mănânc carne de pui şi de porc, pâine foarte rar şi prăjelile deloc.”, a declarat știrista de la Kanal D.

Și colega ei de breaslă, prezentatoarea Alessandra Stoicescu, arată spectaculos și se bucură din plin de viață alături de soțul ei. De împliniri pe plan personal are parte și Anca Lungu, celebra știristă care s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei ei superbe și bărbatului care i-a cucerit inima.

Bianca Ioniță este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Frumoasa vedetă se bucură de aprecierea publicului și de cariera de succes în televiziune și are parte de împliniri în viața privată.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *