Prima pagină » Cultural » Cine este Bianca Adam de la America Express 2023. Tânăra face furori pe rețelele de socializare

Cine este Bianca Adam de la America Express 2023. Tânăra face furori pe rețelele de socializare

18 ian. 2023, 08:12,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cine este Bianca Adam de la America Express. Aceasta a dat lovitura în mediul online și are un succes impresionant la doar 25 de ani. Cunoscută de public cu numele de Bie Adam sau Tequila, vloggerița este apreciată de internauți pentru proiectelele sale care îi rotunjesc veniturile considerabil. Bianca Adam este una dintre concurentele de anul acesta de la America Express și a intrat în faimoasa competiție alături de mama sa. Tânăra care face furori pe rețelele de socializare ascunde o poveste de viață surprinzătoare.

Cine este Bianca Adam de la America Express 2023

Bianca Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut din România. Tânăra în vârstă de 25 de ani are succes pe toate platformele din mediul online și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Nonconformistă și mereu degajată, Bie Adam se mândrește cu o adevărată comunitate de urmăritori și în lumea muzicii. Aceasta a lansat mai multe melodii, iar piesele ei au avut succes.

În prezent, Bianca Adam sau Tequila se bucură de celebritate și este dornică să impresioneze publicul în noul show de televiziune la care participă, America Express 2023. Tânăra a dezvăluit că noua provocare o va ajuta să își depășească limitele și să fie și mai apropiată de mama sa, care o însoțește în celebra emisiune.

„Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile să fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm.”, a declarat Bie Adam.

Printre participanții la faimoasa competiție se află și Cătălin Bordea împreună cu Nelu Cortea. Cei doi trec peste obstacolele concursului cu mult umor, spre deliciul celor din fața marilor ecrane. Și fosta gimnastă Diana Bulimar vrea să își depășească limitele la America Express împreună cu colega ei, Larisa Iordache.

Cum a ajuns tânăra să cucerească mediul online

Bianca Adam face furori pe platformele de socializare și se bucură de un succes răsunător. Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru vlog încă de la o vârstă fragedă, pe când urmărea activitatea unor vloggeri faimoși de la noi din țară, dar și de peste hotare. Bie Adam sau Tequila a mărturisit că drumul până la celebritate nu a fost deloc ușor, însă a muncit enorm pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi una dintre cele mai bune și apreciate creatoare de conținut din România.

„Primul video… atunci când l-am publicat nu m-am mişcat toată ziua de la laptop… trebuia să urmăresc fiecare părere şi comentariu care apărea. Nu îmi venea să cred cât de entuziasmaţi erau toţi de video-ul meu. Eram surprinsă de viteza cu care strângeam subscriberi! Am fost foarte mândră. (…)

Urmăream vloguri de mult timp, dar nu ştiam că se numesc aşa. Urmăream vloggeri americani de când eram mică. Cu ajutorul lor mi-am perfecţionat şi engleza! Am aflat că se numeşte vlogging de curând, în ianuarie 2012, cam am dat peste Collab de Maturizare, dar nu mă gândeam că voi face chiar şi eu parte din el acum. (…) Nu am vrut să ştie nimeni de asta… Mi-era teamă că o să am multe dislike-uri.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 25 de ani, Bianca Adam de la America Express are un succes uluitor pe rețelele de socializare și îi surprinde pe internauți cu vloggurile sale inedite. Bie Adam este una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`