Prima pagină » Cancan » Cine este Beni, copilul de suflet al familiei Sterp. Din ce cauză a ajuns băiatul la casa de copii

Cine este Beni, copilul de suflet al familiei Sterp. Din ce cauză a ajuns băiatul la casa de copii

17 dec. 2021, 15:07,
în Cancan

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp, are o poveste de viață foarte tristă, dar cu toate acestea are bun simț și un suflet curat. Copilul s-a atașat de familia lui Culiță Sterp și le-a dovedit acestora că că este demn de încredere. În trecut, din cauza problemelor de acasa, Beni a fost nevoit să petreacă câțiva ani la casa de copii.

Familia artistului Culiță Sterp este una dintre cele mai iubite și apriciate familii în mediul online. Astfel, odată cu succesul artistului la emisiunea Survivor, frații și mama acestuia au început să se afișeze pe social media. Astfel, ei au intrat rapid în sufletele oamenilor. Și totuși, puțină lume știe că mama Geta a luat la casa ei, pentru a îngriji, un băiat cu o poveste tristă. Beni, copilul care s-a atașat de ei, este acum fericit că are în jurul său o familie iubirtoare.

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp

Beni, copilul ajuns celebru peste noapte cu ajutorul familiei Sterp, nu a avut deloc o viață și un trai ușor. Mai mult, copilul nu a avut parte nici de dragostea părinteasca, nici de o masă caldă și nici de o vorbă bună din partea celor care i-au dat viață. Băiatul recunoaște că a primit multe înjurături la viață lui, însă acum se simte foarte fericit și protejat de familia Sterp. Și dacă acum este crescut și educat frumos, pe când avea doar 4-5 ani, Beni a fost dus la casa de copii.

Recent, sora artistului care a participat la Survivor a încărcat pe YouTube un videoclip în care Beni vorbește despre viața sa. Internauții au fost impresionați până la lacrimi de povestea băiatului. Beni venea în urmă cu ceva timp să îi ajute la treburi gospodărești și la magazinul familiei. Și dacă au văzut că Beni este un băiat cu bun simț și cu suflet curat, familia Sterp l-a luat în casa lor. Totodată, copilul a fost foarte impresionat de Culiță când a participat la show-ul de supraviețuire.

Geta Sterp: „Lipseai de la scoală să mergi la lucru să faci bani și făceai absente…”
Beni: „Eu aici mă simt că acasă, am o mămică buna. Eu acasă nu mă mai duc!”
Geta Sterp: „Beni a zis că nu mai vrea să se duca acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă scoală, o să avem grija de el în continuare.
Beni: „Mama Geta înseamnă pentru mine o mama pe care nu am avut-o atâția ani. Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mama. Nu stiu ce este ăla tata. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o sora mai mare.”

Beni a stat câțiva ani la casa de copii

Beni a mai povestit că provine dintr-o familie cu șapte copii, crescuți doar de mama lor. Tatăl acestora nu s-a interesat de destinul propriilor săi copii. Mai mult, Beni și-a adus aminte cu tristețe de anii în care a stat la casa de copii din cauza problemelor de acasă.

„Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori, nu mi-e rușine să zic. Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau. Eu aici (n.r. – la familia Sterp) mă simt ca acasă, am cunoscut o familie bună. Eu acasă nu mă mai duc”, povestește Beni.

În prezent, mama lui Culiță se ocupă de educația băiatului. În prezent, copilul nu este înfiat de aceștia dar nici nu este exploatat prin muncă. La fel, cum și cei patru frați Sterp s-au confruntat cu plecarea tatălui, nici Beni nu a avut parte de o figură paternă. Însă acum, Beni, copilul de suflet al familiei Sterp, este mai fericit ca oricând de cei în casa cărora a găsit un cămin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *