Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este bărbatul celebru care o plăcea pe artistă în secret. Decupa imaginile cu ea și le lipea în caiete: „Eram îndrăgostit nebunește de Andreea Antonescu”

Cine este bărbatul celebru care o plăcea pe artistă în secret. Decupa imaginile cu ea și le lipea în caiete: „Eram îndrăgostit nebunește de Andreea Antonescu”

29 iun. 2024, 12:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Chiar dacă au trecut ani buni de când trupa Andre făcea furori, mai ales în rândul tinerilor, vedetele din lumea mondenă de la noi își aduc aminte și acum de perioada în care ascultau melodiile Andreei Bălan și ale Andreei Antonescu, așa cum este și cazul unui bărbat celebru în showbiz care spune că era îndrăgostit în secret de Andreea Antonescu.

Florin Burescu, căci despre el este vorba, spune că a fost mereu unul dintre fanii trupei Andre. Celebrul designer vestimentar, în vârstă de 32 de ani, care se ocupă de ținutele unor vedete cunoscute de la noi, a povestit că a simpatizat-o pe Andreea Antonescu și nu rata nicio apariție din reviste.

„Decupam fiecare fotografie cu ea și îmi făcea caiete”

Mai în glumă, mai în serios, Florin Burescu spune că la începutul anilor 2000 asculta melodiile trupei Andre, dar mai ales că era îndrăgostit în secret de Andreea Antonescu. Ori de câte ori apărea câte o revistă în care era și artista, celebrul designer vestimentar decupa fotografiile și le lipea în caiete.

„Eu eram îndrăgostit nebunește de Andreea Antonescu și decupam fiecare fotografie cu ea și îmi făceam caiete. Să știi că le am și acum. La un moment dat o să vi le și arăt. Andreea Antonescu mi-a mâncat toți anii 2000-2010, cred că au fost ei”, a spus Florin Burescu, pentru Xtra Night Show.

Cum a fost pentru Andreea Bălan perioada în care făcea parte din trupa Andre

Despre perioada în care cânta alături de Andreea Antonescu, Andreea Bălan spune că era mai mereu ocupată și încerca să onoreze fiecare concert. Întrebată dacă duce dorul acelor vremuri, artista a povestit că, deși a fost o etapă frumoasă, nu îi este dor de perioda Andre tocmai pentru că nu putea să facă și altceva.

„Alergam de la o discotecă la alta, de la un stadion la altul. Știți și voi. Ce să fac. Nu (nr. nu îi e dor de perioada Andre). Eram un copil care nu conștientiza și nu mă bucuram de ce aveam, că eu voiam altceva. Abia acum fac ceea ce îmi place și mă bucur de ceea ce am”, a declarat Andreea Bălan, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *