Prima pagină » Cancan » Cine este Babană Răzvan? Detalii inedite despre viața celui mai controversat concurent din Chefi la cuțite

Cine este Babană Răzvan? Detalii inedite despre viața celui mai controversat concurent din Chefi la cuțite

07 feb. 2022, 11:53,
BZI.ro, în Cancan

Babană Răzvan este unul dintre cei mai simpatici, dar și cei mai controversați concurenți de la Chefi la cuțite. Din păcate, acesta nu a câștigat competiția, însă a reușit să câștige inimile fanilor săi. Pe lângă acest lucru, Banană susține că experiența de la Chefi la cuțite l-a ajutat să realizeze unele lucruri importante despre el.

„Pentru mine experiența Chefi la cuțite a fost una memorabilă, a fost momentul în care am realizat că sunt capabil să îmi depășesc limitele, sunt puternic și am avut curajul să înfrunt bucătari care aveau experiență cât vârsta mea!”, a declarat acesta într-un interviu de după finalul emisiunii.

Acesta a participat la concurs în cadrul sezonului 7, în echipa lui chef Sorin Bontea.

babana razvan cu echipa sa la chefi la cutite

Acesta a participat la concurs în cadrul sezonului 7, în echipa lui chef Sorin Bontea

De unde a pornit îndrăgitul concurent 

În același interviu, Răzvan Babană spune că oamenii îl urmează pentru mai mult decât contribuția sa la show. 

„Viața mea a luat o întorsătură frumoasă după acest show, lumea a ales să îl urmărească pe „Babană” pentru naturalețe, pentru lecțiile de viață și pentru ambiție”, declară concurentul în cadrul aceluiași interviu.

Într-adevăr, Babană este un personaj cu mult mai multe în spate decât a lăsat să se vadă. Acesta a început să muncească încă de la vârsta de 15 ani. Este și organizator de evenimente în Timișoara. 

Banii nu au fost niciodată o problemă pentru acesta sau pentru familia sa, însă și-a dorit să le arate părinților săi că se poate descurca și singur. Contrar așteptărilor părinților, Babană și-a atins scopul în viață, arătându-le ce a clădit prin propriile forțe. 

Conform paginii sale de Facebook, ziua de naștere a acestuia este pe 26 aprilie 1994. Tânărul de 28 de ani, deține propria sa afacere. Deși, poate veni drept un șoc, priceputul bucătar de la Chefi la cuțite deține o florărie. Acesta se împarte între cele două lumi. 

Răzvan Babană a copilărit în casa bunicilor lui, iar acesta susține că acolo îi place să-și poftească musafirii. 

„Nu este un secret că am ajuns unde am visat! Și nici nu mă voi opri! Voi lupta pentru visul ăsta toată viața! Și da, am plecat dintr-un orășel micuț, dar aici am învățat și descoperit lumea viselor!”, a scris acesta pe contul său de Instagram.

Deși nu există o declarație oficială a întregii sale averi, acesta a recunoscut că într-un weekend în care organizează evenimente cea mai mică sumă câștigată a fost de 7 mii de lei. 

babana razvan care plange la chefi la cutite

Răzvan Babană a copilărit în casa bunicilor lui

Ce îi rezervă viitorul lui Babană Răzvan

Vedeta a recunoscut că nu a participat la Chefi la cuțite pentru a câștiga, ci pentru a vedea de ce este în stare, ceea ce a și descoperit. Câștigătorul sezonului 7 al concursului a fost Alexandru Comerzan.

Babană este foarte mulțumit de experiența sa în cadrul concursului. Totuși, emisiunea i-a adus și alte beneficii, cum ar fi admirația fanilor, faimă. În plus, i-a trezit fostului concurent pasiunea pentru televiziune.  Răzvan Babană este un personaj, un om care spune lucrurilor pe nume, este spontan, autentic și nu îi este frică să fie el însuși. Acest lucru i-a adus diferite ocazii de a apărea la televizor. Ca urmare, Răzvan și-a făcut apariția și la Splash! Vedete la apă, dar și în cadrul emisiunii găzduite de Nea Marin, Poftiți pe la noi. 

razvan babana la splash

Răzvan și-a făcut apariția și la Splash! Vedete la apă

Aproape de sfârșitul anului 2021, Babană a dezvăluit faptul că se află în echipa celor de la Showbiz Report de la Antena Stars.

„M-am gândit să avem o rubrică, o altfel de rubrică, m-am gândit să inspectez casele vedetelor într-un stil caracteristic lui Babană. Deci asta este, păzea, că vin! Vreau să le arăt oamenilor și fața cealaltă a persoanelor care au ajuns la TV, cum au ajuns, care a fost drumul lor, parcursul pentru a fi cunoscut”, a declarat acesta. 

Acesta a acceptat acest post pentru că reprezintă o provocare pentru el, iar acest lucru îl poate ajuta în propria sa dezvoltare. Job-ul constă în „inspectarea” caselor vedetelor, iar Babană a fost nerăbdător să o facă în propriul său stil. De asemenea, tânărul este o persoană foarte sociabilă și îi place munca alături de echipa de la Showbiz Report. 

Așadar, Babană Răzvan este un tânăr care și-a câștigat admirația fanilor prin felul său de a fi, prin autenticitate și căldura pe care o transmite. Banii nu reprezintă o problemă pentru el, însă adoră să încerce lucruri noi. 

razvan babana

Babană Răzvan este un tânăr care și-a câștigat admirația fanilor prin felul său de a fi


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *