Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Asiana Peng, soția lui Luca Reghecampf. Tânăra a făcut parte din lotul olimpic al României

Cine este Asiana Peng, soția lui Luca Reghecampf. Tânăra a făcut parte din lotul olimpic al României

31 aug. 2024, 17:43,
în Cancan ultimă oră

Asiana Peng, soția lui Luca Reghecampf, este o tânără cunoscută în România. Tânăra a făcut gimnastică de performanţă, iar în urmă cu un deceniu a participat cu naţionala de junioare a României la Europenele din 2014. Are 50 de medalii în palmares.

În timp ce Luca Reghecampf a intrat în atenția publicului larg prin prisma tatălui său, Laurențiu Reghecampf, tânăra care i-a devenit soție, Asiana Peng, era deja cunoscută, căci a făcut parte din lotul olimpic al României. Fosta gimnastă de performanță este activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent în mod constant cu lucrurile care se întâmplă în viața ei.

Cine este și cu ce se ocupă Asiana Peng, soția lui Luca Reghecampf

Asiana Peng are 50 de medalii în palmares și a făcut parte din lotul olimpic al României. De-a lungul carierei sale, sportiva, specializată la bârnă și sol, a bifat mai multe titluri la competiții naționale și internaționale.

Ulterior, tânăra a decis să se retragă din gimnastică, mai ales după ce mama sa a avut o dispută cu Federaţia de Gimnastică şi cu Octavian Bellu şi Mariana Bitang, antrenori ai lotului de senioare în acea perioadă.

Tatăl Asianei Peng este chinez, iar mama sa româncă. Potrivit informațiilor, tânăra este studentă la kinetoterapie și urmează cursurile Școlii de Antrenori, cu specializarea gimnastică.

Asiana Peng s-a căsătorit ieri, 30 august, cu Luca Reghecampf

Ieri, 30 august, a fost o zi importantă în familia Asianei Peng și a lui Luca Reghecampf. Ce doi îndrăgostiți au ajuns în fața ofițerului Stării Civile și au devenit soț și soție cu acte-n regulă, după o relație de câțiva ani buni de zile.

Cu doi ani în urmă, tot în luna august, Asiana Peng a fost cerută în căsătorie de Luca Reghecampf.

Cununia civilă care a avut loc ieri, 30 august, marchează un nou capitol în viața lor. Cei doi par să fie mai fericiți și mai împliniți ca niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024