Prima pagină » Cancan » Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ce afaceri de succes are acesta

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ce afaceri de succes are acesta

08 dec. 2021, 10:20,
în Cancan

Soțul Ilincăi Vandici este dezvoltator imobiliar și sportiv de performanță. El și Ilinca Vandici s-au cunoscut în 2016. La doar un an distanță, cei doi s-au căsătorit. Numele său este Andrei Neacșu, și are o carieră în lumea sporturilor de contact. În paralel, deține o afacere cu imobiliare în comuna Tunari.

Pentru prezentatoarea TV, fostele relații ale soțului său sunt neimportante. Ca soț, Andrei Neacșu este un om liniștit, care evită certurile. La rândul ei, Ilinca Vandici a avut mai multe relații eșuate. Printre foștii iubiți ai vedetei se numără și fotbalistul Ciprian Marica. Cu toate că vedeta spera să fie cerută de soție, relația s-a încheiat în 2011.

Cine este soțul Ilincăi Vandici

Andrei Neacșu câștigă mulți bani din afacerea cu imobiliare. Astfel, el construiește și vinde apartamente în comuna Tunari. Tatăl său, Alexandru Neacșu, este un om influent, care a fost viceprimar în comuna respectivă. În paralel, acesta este luptător de MMA și a practicat kickboxing. Înainte de căsnicia cu Ilinca Vandici, Andrei Neacșu a fost însurat cu Alexandra Corina Bocagiu, o fostă deputată PSD din județul Ilfov. Din cauza infidelităților lui, cei doi au divorțat la doar trei luni de la nuntă, în 2015. Din afacerea cu imobiliare, Andrei Neacșu câștigă lunar sute de mii de euro. Astfel, acesta deține o limuzină de lux și o casă imensă, unde locuieșre împreună cu familia.

Cum a evaluat relația lor

Prima întâlnire a fost una inedită. Cei doi au descoperit că le place aceeași mânăstire, s-au urcat în mașină și s-au dus să o viziteze. În curtea mănăstirii respective, Andrei Neacșu i-a spus Ilincăi Vandici că va fi soția și mama copiilor săi. De aceea, a fost foarte fericit când a aflat că soția sa este însărcinată.

„Este o soţie model şi cea mai bună mamă pentru copilul nostru. Este naturală, sinceră, dedicată, jucăuşă, o femeie şi o mamă puternice, un om care împarte iubire şi compasiune”, a spus Andrei Neacșu despre soția sa.

Relația lor a evoluat natural, fără a fi nevoie de programare și efort. Încă de la început, Andrei Neacșu a considerat-o pe Ilinca Vandici ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. Zâmbetul și farmecul vedetei a fost de ajuns pentru a-i fura inima definitiv.

„Andrei n-a vorbit foarte mult, el m-a luat pe sus şi a acţionat, a trecut la fapte. Nu era foarte darnic în declaraţii, el a tăcut şi a făcut. Şi fără să-mi dau seama, am ajuns o familie frumoasă”, își amintește Ilinca Vandici despre începutul relației.

Cum a fost Ilinca Vandici cerută în căsătorie

Andrei Neacșu a cerut-o pe Ilinca Vandici în căsătorie de ziua lui de naștere. Vedeta care a pozat incendiar de mai multe ori nu se aștepta să fie cerută în căsătorie, mai ales că erau împreună de puțin timp. Cu două săptămâni înainte, aceasta și-a cunoscut viitori socri. Când a fost cerută în căsătorie, Ilinca Vandici a fost într-atât de emoționată, încât a început să plângă. Deși relația celor doi este extrem de bine sudată, uneori gelozia își mai face simțită prezența. Cu toate acestea, Ilinca Vandici este de părere că o doză de gelozie este necesară într-o relație, însă nu dusă la extrem. Deși sunt de mult timp împreună, în relația celor doi nu are loc monotonia. Andrei Neacșu și soția sa evoluează împreună și, pe zi ce trece, își îndeplinesc obiectivele de cuplu. În altă ordine de idei, soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu, moștenește priceperea în afaceri de la tatăl său și își iubește soția foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *