Prima pagină » Cancan » Cine este Andreea Stravoiu. Cum a ajuns frumoasa vedetă să aibă succes în televiziune

Cine este Andreea Stravoiu. Cum a ajuns frumoasa vedetă să aibă succes în televiziune

14 mart. 2022, 11:47,
în Cancan

Multă lume se întreabă cine este Andreea Stravoiu, noua revelație de la Kanal D. Fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil!” s-a remarcat de la primele apariții în lumea mondenă, iar acum prezintă o emisiune îndrăgită de public. Andreea Stravoiu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, însă face furori cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare. Puțini sunt cei care știu cum a ajuns frumoasa vedetă să aibă succes în televiziune.

Andreea Stravoiu, o prezență răvășitoare în lumea mondenă

Andreea Stravoiu a ajuns în atenția publicului după ce a participat la emisiunea ,,Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Tânăra pasionată de fashion i-a impresionat imediat pe jurați, fiind una dintre finalistele show-lui de televiziune.

După ce a făcut furori cu fizicul de invidiat și ținutele inedite, Andreea Stravoiu i-a cucerit imediat pe cei de acasă cu atitudinea și energia sa. Aceasta a primit o propunere care avea să îi aducă și mai multă celebritate.

Andreea Stravoiu a ajuns să prezinte propria emisiune alături de colegul ei, George Mihai, spre încântarea publicului.

Dincolo de succesul profesional și de cariera sa în plină ascensiune, se cunosc foarte puține detalii despre viața privată a frumoasei vedete. Andreea Stravoiu este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și încearcă să fie departe de scandaluri și controverse.

O prezență discretă în lumea mondenă este și Eda Marcus. Frumoasa prezentatoare are o biografie a unei femei de succes, însă încearcă să își țină familia departe de ochii curioșilor. La fel stau lucrurile și în cazul Biancăi Ioniță, știrista cu o poveste de viață impresionantă.

Și colega de breaslă a Andreei Stravoiu, prezentatoarea Ilinca Obădescu, are o carieră de succes în televiziune și este apreciată de publicul autohton.

Andreea Stravoiu se bucură în prezent de celebritate și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare. Și frumoasa Andreea Mantea pozează sexy în mediul online, la fel ca Mihaela Rădulescu, care și-a surprins fanii cu un pictorial incendiar la vârsta de 52 de ani.

Ce spune frumoasa vedetă despre evoluția sa profesională

Andreea Stravoiu a cucerit publicul de la primele apariții la tv, iar acum prezintă alături de George Mihai emisiunea ,,ROventura” de la Kanal D. Frumoasa vedetă se bucură din plin de celebritate și a acceptat cu bucurie noul proiect care i-a adus succes în carieră.

Fosta concurentă de la ,,Bravo, ai stil!” a vorbit despre evoluția ei profesională și cât de mult înseamnă pentru ea emisiunea pe care o prezintă alături de colegul ei de breaslă.

Vedeta a fost entuziasmată atunci când a primit propunerea celor de la Kanal D și s-a bucurat din plin de noua provocare în carieră.

,,Sunt extrem de entuziasmată că încep un capitol nou din viața mea, odată cu emisiunea ROventura. Acest proiect minunat îmi dă ocazia să îmbin două mari pasiuni: televiziunea și călătoriile, motiv pentru care mă consider o norocoasă.

Alături de colegul meu, George Mihai, voi face înconjurul acestei țări, vom vizită o mulțime de locuri frumoase și vom face cunoștință cu oameni minunați, deschiși să ne spună poveștile lor.

Toate experiențele noastre, care nu sunt puține, le vom împărtăși cu cei care ne urmăresc, astfel încât vor simți și ei spiritul călătorilor.”, declara Andreea Stravoiu.

Aceasta este extrem de activă și în mediul online, iar postările sale au un număr impresionant de urmăritori. Și frumoasa prezentatoare Octavia Geamănu a surprins recent cu un mesaj inedit pe Facebook, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Andreea Stravoiu se bucură de celebritate și de cariera sa în plină ascensiune. Aceasta este extrem de apreciată de public și face furori pe rețelele de socializare cu silueta perfectă și ținutele provocatoare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *