Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Face echipă cu Anca Țurcașiu

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024. Face echipă cu Anca Țurcașiu

08 sept. 2024, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Andreea Samson este concurentă la Asia Express, sezonul 7, și face echipă cu Anca Țurcașiu. Iată tot ce trebuie să știi despre actriță.

Andreea Samson, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, și Anca Țurcașiu formează una dintre echipele curajoase din noul sezon al „Asia Express”. Cele două vedete vor traversa împreună provocările din cea mai dură competiție TV, având ca scop câștigarea trofeului.

Născută pe 29 ianuarie 1982 în Brașov, Andreea Samson și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din copilărie, regizând prima piesă la doar 10 ani. Ea a urmat cursurile unei școli de artă din Brașov și apoi UNATC, unde a studiat în clasa renumitului Gelu Colceag, perfecționându-și tehnicile actoricești sub îndrumarea unor profesori de prestigiu, inclusiv Vlad Massaci.

„Am regizat o piesă în fața blocului, nu știu cât aveam, zece ani. Cu copiii am făcut o piesă în grădina blocului. Cu pături, cu recuzită de-acasă. Au venit părinții să ne vadă și oamenii care stăteau să aștepte tramvaiul se uitau, după un gard mare viu, la noi”, a spus ea, potrivit a1.ro.

După absolvirea UNATC în 2005, Andreea a început o carieră de succes, jucând în producții premiate la Cannes, în colaborare cu regizorul Cristian Nemescu. Pe lângă activitatea sa din cinematografie, Andreea Samson este actriță la Teatrul de Comedie din București, unde a interpretat roluri în piese de teatru recunoscute precum Steaua fără nume, Cântăreața Cheală, Avarul îndrăgostit și Fluturii sunt liberi. Munca ei a fost răsplătită cu premiul pentru „Cea mai bună actriță” la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio din Pitești.

Cunoscută publicului larg pentru rolurile din serialele Mondenii și Atletico Textila, Andreea a obținut succes și în cinematografie cu filme precum Pechinezul, California Dreamin și Marilena de la P7. În plan personal, Andreea este o mămică împlinită, fiind mama a doi copii, Arthur și Agatha, împărțindu-și timpul între carieră și familie.

„Acum ceva timp urmăream unul din sezoanele Asia Express și îmi spuneam că nu aș face niciodată așa ceva”

Participarea la Asia Express reprezintă pentru Andreea o nouă provocare, în care își va testa limitele alături de prietena ei, Anca Țurcașiu, în speranța că vor câștiga competiția.

„Acum ceva timp urmăream unul din sezoanele Asia Express și îmi spuneam că nu aș face niciodată așa ceva. Dar… niciodată sa nu spui niciodată! Iată că am ajuns în acest punct, când aventura e pe cale să înceapã și îmi dau seama că de fapt mi-am dorit mereu o experiență de genul acesta. Sunt emoționată, încrezătoare și curioasă să aflu cum este Andreea Samson în situații neașteptate, lipsită de confortul rutinei zilnice de acasă. Ştiu sigur că va fi o experiență incredibilă pentru copilul din mine, care adoră să se joace, dar și o lecție despre adaptare, curaj și empatie!!! Să înceapă Asia Express!!!”, a declarat actrița înainte de a începe Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *