Prima pagină » Cancan » Cine este Andrada Cerna, cea mai frumoasă interpretă de folclor din Hunedoara

Cine este Andrada Cerna, cea mai frumoasă interpretă de folclor din Hunedoara

18 feb. 2022, 09:54,
BZI.ro, în Cancan

Andrada Cerna este tânăra voce care bucură suflete românilor din țară și de peste hotare. Artista reprezintă cu drag zona Hunedoarei prin cântece, jocuri și tradiții populare. 

Andrada s-a născut într-o familie de artiști, iar prima dată a urcat pe scenă la vârsta de 7 ani, alături de tatăl său. A continuat să evolueze în carieră, ajungând foarte repede la inima ascultătorilor. 

andrada cerna

Cântăreața duce dorul spectacolelor și ale evenimentelor la care era invitată, însă, pe paginile sale de socializare este activă, iar reacțiile se țin lanț

Andrada Cerna, vocea unei noi generații

La doar 24 de ani, Andrada Cerna este una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi din țară. Apare mereu în ipostaze de invidiat și nu se ferește să își arate trupul lipsit de imperfecțiuni. Interpreta de muzică populară și-a dedicat toată viața unei cariere în domeniul artistic. 

„Sunt o fată modestă, crescută la țară. Pentru mine, muzica e o a doua viață! Am avut o evoluție foarte rapidă și nu mă așteptam!”

andrada cerna

Caracterul și prezența au ajutat-o mereu pe vedeta din Hunedoara să se facă plăcută și să își câștige atenția publicul

A urmat cursurilor Liceului de muzică din Deva și a studiat la Academia de Muzică din Cluj pentru a-și perfecționa calitățile vocale. Interpreta este una dintre cele mai cerute vedete pentru spectacole și evenimente private în toate colțurile lumii. Aceasta povestea într-un interviu că cea mai mare dorință a sa este de a lansa câte o melodie pentru fiecare zonă. 

„Prin cântat cred eu că fac oamenii fericiți. De când mă știu eu pe lume, am crescut în acest mediu! Satisfacția cea mai mare este în momentul în care toată lumea cântă odată cu mine piesele mele!”, a declarat tânăra într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

Andrada Cerna are diferite colaborări cu formații de muzică de petrecere din zona Hunedoarei, printre care se numără și instrumentiștii de valoare ai locului, Cristi Neag și Costy Deoanca. Împreună fac milioane de vizualizări pe YouTube, iar surprizele muzicale se țin lanț. De curând, artista a lansat piesa „La volan femeile” care se bucură de un real succes. 

andrada cerna

De curând, artista a lansat piesa „La volan femeile” care se bucură de un real succes

Vedeta este mereu în centrul atenției 

Cântăreața duce dorul spectacolelor și ale evenimentelor la care era invitată, însă, pe paginile sale de socializare este activă, iar reacțiile se țin lanț. 

„Ești frumoasă ca o prințesă!”, scria unul dintre fani. 

Ținutele pe care le adopta îi oferă acesteia un atu chiar și printre noile interprete în drumul spre afirmare. Caracterul și prezența au ajutat-o mereu pe vedeta din Hunedoara să se facă plăcută și să își câștige atenția publicul. 

andrada cerna alaturi de un coleg

Interpreta de muzică populară și-a dedicat toată viața unei cariere în domeniul artistic

Andrada își arată trupul bine lucrat în diferite ținute cu care își seduce urmăritorii. Pozele cu ea în costum de baie sunt încă o dovada că frumoasa blondină are mereu grija de ea și de silueta ei. 

„Andrada, ești foarte frumoasă! O fată perfectă din toate punctele de vedere!”, a adăugat un alt urmăritor de-al artistei. 

Andrada Cerna este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite cântărețe, iar muzica sa răsună în țară și peste hotare. Iubita artistă de muzică de petrecere și folclor trăiește în Deva și se bucură de succesul răsunător pe care îl are în cariera de solist. 


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *