Prima pagină » Cancan » Cine este Andra Medintu, afacerista care s-a căsătorit cu un milionar indian! Imagini spectaculoase din ziua cea mare

Cine este Andra Medintu, afacerista care s-a căsătorit cu un milionar indian! Imagini spectaculoase din ziua cea mare

09 sept. 2024, 12:52,
în Cancan

Andra Medintu, afacerista româncă ce deține un brand cunoscut de genți, s-a căsătorit civil cu un milionar indian. Tânăra în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut actualul soț în 2012, cei doi fiind colegi de facultate. Andra Medintu și Suhan au pierdut legătura odată cu încheierea studiilor, dar s-au regăsit după cinci ani și s-au îndrăgostit.

Georgia Andra Medintu are 30 de ani și o poveste de viață spectaculoasă. Deține un brand de poșete extrem de cunoscut în mediul online, iar cliente îi sunt unele dintre cele mai celebre influencerițe atât din România, cât și din alte țări. Pe lângă succesul uriaș de care se bucură în carieră, Andra este foarte fericită și în viața personală. În urmă cu doar câteva săptămâni s-a căsătorit după tradiția indiană cu Suhan Shetty, un milionar indian pe care l-a cunoscut în facultate.

Cine este Andra Medintu, afacerista care s-a căsătorit cu un milionar indian

Andra este una dintre cele mai urmărite femei de pe TikTok, acolo unde povestește lucruri din viața sa profesională, dar și din cea personală. Trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste care ar părea neobișnuită pentru multe dintre românce și a renunțat la viața pe care și-o construise în Londra de dragul iubirii.

Andra și Suhan s-au cunoscut în 2012, dar nu s-au gândit atunci că își vor petrece tot restul vieții împreună. Au fost colegi de facultate, dar au pierdut legătura odată cu încheierea studiilor. După 5 ani s-au regăsit și s-au îndrăgostit iremediabil. Încă de la a doua întâlnire, milionarul indian a asigurat-o pe blondină că ea va fi soția sa, ba chiar i-a mărturisit că o iubește.

Nu a mai durat mult până la cererea în căsătorie, care a fost, de asemenea, uimitoare. Andra a primit inelul de logodnă pe o insulă, într-un cadru romantic care ar lăsa orice femeie fără cuvinte. Așa cum spunea, de dragul iubirii, Andra a renunțat la tot și a plecat în India. De câteva luni bune, afacerista și Suhan locuiesc împreună în Mumbai, iar recent au devenit soț și soție.

Cununie cu tradiții indiene

Andra Medintu și Suhan s-au căsătorit civil în data de 19 august, după 5 ani de relație. Evenimentul fericit a avut loc în India, iar românca noastră a respectat toate tradițiile culturii soțului ei. Așa cum era de așteptat, a postat imagini spectaculoase de la cununie și în mediul online, acolo unde a povestit, pas cu pas, tot ce a făcut în ziua cea mare.

Pregătirile au început înainte cu câteva zile, atunci când românca și milionarul indian au trebuit să respecte un adevărat ritual. Blondina a fost pictată cu henna pe mâini și pe picioare, așa cum li se întâmplă tuturor mireselor din India.

În cele din urmă, ziua cea mare a sosit. Andra Medintu și milionarul Suhan au spus „DA” într-un cadru de lux, iar ținutele lor, tradiționale din India, au lăsat pe toată lumea fără cuvinte. Frumoasa mireasă a fost acoperită în aur, iar fotografiile de la eveniment pe care le-a publicat în mediul online sunt de-a dreptul spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024