Prima pagină » Cancan » Cine este Andi Constantin, celebrul burlac de la „Insula iubirii?” Ce spune vedeta despre trecutul lui aventuros 

Cine este Andi Constantin, celebrul burlac de la „Insula iubirii?” Ce spune vedeta despre trecutul lui aventuros 

04 nov. 2021, 15:59,
BZI.ro, în Cancan

După aparițiile surprinzătoare la tv, multă lume se întreabă cine este Andi Constantin, celebrul burlac de la „Insula iubirii.” Este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc, îi place să fie înconjurat de femei frumoase, dar ce spune vedeta despre trecutul lui aventuros i-a surprins pe mulți.

Andi Constantin, un burlac cu o biografie palpitantă

Originar din Prahova, Andi Constantin a fost protagonistul show-ului „Burlacul” 2021 de la Antena 1. Fizicul său de invidiat și șarmul personal au cucerit imediat inimile concurentelor care au intrat în faimoasa competiție pentru a-l impresiona.

În vârstă de 29 de ani, celebrul burlac s-a bucurat de succes încă de la primele sale apariții pe marile ecrane. A participat la mai multe show-uri televizate, cele mai cunoscute fiind „Insula iubirii”, „Burlacul” și „Survivor România.”

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa ispita Andi înainte să devină celebru. Acesta era antrenor de fitness și practica mai multe sporturi precum kick-boxing karate și kempo, iar timp de 11 ani a jucat fotbal. 

Chiar dacă în prezent este un adevărat cuceritor și atrage privirile femeilor prin fizicul de invidiat, se pare că celebrul burlac a avut de suferit în adolescență din cauza timidității. Într-un interviu, Andi Constantin a vorbit despre marile sale temeri, dar și despre omul din spatele celebrității:

„Sunt timid și introvertit în realitate. Am avut și complexe fizice. Primul sport pe care l-am practicat a fost karate, kempo. Eram slăbuț din punct de vedere fizic, făceam și sală, și fotbal. Așa am câștigat forța și rezistența. Sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital.

Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a declarat celebra ispită de la „Insula iubirii.”

Dincolo de celebritatea de care se bucură în prezent, Andi Constantin a fost implicat în numeroase scandaluri după ce mai multe secrete din trecutul bărbatului au ieșit la iveală.

Ce spune vedeta despre trecutul lui aventuros

Celebra ispită de la „Insula iubirii” are un trecut surprinzător, iar anumite evenimente a dorit să le țină departe de ochii curioșilor.  După scandalurile pe plan amoros apărute în urma relației cu Hannelore, fostă concurentă la „Insula iubirii”, râvnitul burlac s-a confruntat cu o altă problemă.

În 2018 a apărut în presă o filmare cu el făcând videochat, iar Andi a recunoscut ulterior că a făcut acest lucru și își asumă trecutul pentru a merge mai departe:

„Credeți-mă că nu există „calea mai ușoară”, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm.”, a declarat acesta.

Scandalurile nu au lipsit nici pe plan amoros. După ce s-a îndrăgostit de Hannelore  de la „Insula iubirii” care s-a căsătorit cu Bogdan, Andi a fost cucerit de Simona Bălăceanu, concurentă în show-ul „Burlacul” 2021. 

În pofida titulaturii de cuceritor, Andi Constantin a declarat că își dorește o relație stabilă alături de o femeie cu care să își întemeieze familia mult dorită:

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mărturisit acesta.

Andi Constantin se bucură în prezent de celebritate, fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *