Prima pagină » Cancan » Cine este Anamaria Gudu. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare

Cine este Anamaria Gudu. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare

02 feb. 2022, 09:16,
BZI.ro, în Cancan

Puțini sunt cei care știu cine este Anamaria Gudu. Fosta prezentatoare de la Antena 1 are o carieră de succes în televiziune, iar în urmă cu câțiva ani a lucrat alături de nume cunoscute precum Andreea Berecleanu, Iuliana Pepene, Mihai Jurca și Daniel Osmanovici.

Extrem de discretă, Anamaria Gudu a vorbit de puține ori despre viața ei din spatele luminii reflectoarelor. Vedeta este o apariție rară la evenimentele mondene și a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Iată câteva detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare.

Anamaria Gudu are o carieră de succes în televiziune

Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 și-a construit o carieră impresionantă, fiind pasionată de jurnalism încă din perioada facultății. Anamaria Gudu a lucrat mai întâi ca reporter, însă colaborarea cu Antena 1 a fost extrem de importantă, fiind o adevărată provocare.

Originară din Constanța, Anamaria Gudu a venit la București pentru a-și urma pasiunea pentru jurnalism. Frumoasa vedetă a mărturisit că experiența pe care a acumulat-o la pupitrul știrilor Observator de la Antena 1 a contat enorm pentru cariera ei.

Anamaria Gudu a vorbit în cadrul unui interviu despre cel mai important proiect profesional și care au fost cele mai mari provocări.

„Pupitrul Observatorului mi-a dat fiori când am pășit pentru prima dată în platou, la prima probă. Pur și simplu, m-a copleșit. Consider că trebuie să fii propulsat către notorietatea publică de valorile pe care demonstrezi că le ai, nu de simpla expunere la TV. (…) A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susținut, de la regizor până la producători, și, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. ”, a declarat frumoasa știristă.

O altă prezentatorare de știri cu o carieră impresionantă în televiziune este Eda Marcus. Aceasta este atentă la aparițiile publice și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Lucrurile stau la fel și în cazul frumoasei Roxana Vașniuc. Blondina reușește să îmbine perfect planul profesional cu cel personal, iar de când este mămică, radiază de fericire. Aceasta se afișează în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de admiratori.

În schimb, Oana Frigescu, colega ei de breaslă de la Antena 1, a fost protagonista unor scandaluri în presă după ce a divorțat de Andrei Badiu.

Anamaria Gudu se declară  o femeie împlinită. Dincolo de profesie, aceasta se dedică familiei, fiind mândră de cei doi copii ai săi, Michael și Demethria.

Detalii surprinzătoare din viața privată a fostei prezentatoare

Anamaria Gudu este o prezență discretă la evenimentele mondene, spre surprinderea tuturor. Fosta știristă de la Antena 1 se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă, remarcându-se de la primele apariții.

Vedeta a vorbit extrem de rar despre viața ei privată, dorind să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. Când vine vorba de carieră, Anamaria Gudu recunoaște cu sinceritate că în formarea ei profesională a contat enorm ajutorul colegilor ei, unii dintre ei fiind prezentatori celebri din România.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa știristă a colaborat cu Andreea Berecleanu, Mihaela Călin, Daniel Osmanovici și Mihai Jurca. Cu toate că a plecat de la pupitrul știrilor de la Antena 1, Anamaria Gudu a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre foștii ei colegi celebri.

„În redacția Obsevator am fost norocoasă să cunosc persoane care m-au încurajat și susținut. Adică mi-au spus clar care sunt punctele mele forțe, dar și unde mai trebuie să aduc îmbunătățiri. Și m-au ajutat zilnic în acest sens, nu au fost doar vorbe.

Andrea Berecleanu, pe care o admir nespus de mult, a fost atât de familiară cu mine de la prima întâlnire, de parcă ne-am fi cunoscut dintodeauna. Mihaela Călin mi-a explicat programul de editare, Iuliana Pepene a repetat alături de mine cu multă răbdare, iar Daniel Osmanovici, Octavia Geamanu și Mihai Jurcă sunt cu toții foarte joviali.”, a declarat Anamaria Gudu.

Anamaria Gudu, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1, are o carieră de succes în televiziune. În ultima perioadă, frumoasa vedetă s-a retras din lumina reflectoarelor și se dedică mai mult timp familiei.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *