Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Ana Maria Mărgean și ce va face cu cei 120.000 de euro de la Românii au talent

Cine este Ana Maria Mărgean și ce va face cu cei 120.000 de euro de la Românii au talent

02 iun. 2021, 07:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ana Maria Mărgean a câștigat sezonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au talent! Tânăra a vorbit pentru prima dată despre acest trofeu! Ea a plecat acasă cu premiul cel mare oferit de Pro TV, în valoare de 120.000 de euro.

Ana Maria Mărgean a reușit să impresioneze jurații, dar și întreagă Românie cu prestația ei de la Românii au talent! În marea finală, fetița a convins telespectatorii că merită votul lor cu abilitățile ei de ventriloc. Ea a pus mâna pe premiul de 120.000 de euro și a vorbit despre reușita sa.

„Nu m-am așteptat nicio clipă că pot să iau marele premiu. Mă simt extraordinar de bine și nu pot să cred că în mână țin trofeul Românii au talent. Mă simt foarte bine. Nu am crezut că pot ajunge așa departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine. Cea mai frumoasă zi din viața mea. Deocamdată mă bucur de clipă. Am timp să mă gândesc ce să fac cu banii. Nu știu absolut nimic, nu știu ce să fac cu banii. Dar nici nu mă interesează deocamdată. Mă bucur de moment”, a mărturisit Ana Maria Mărgean.

Cine este Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean are 11 ani și este ventriloc! Andra Măruță a rămas impresionată în momentul în care Ana Maria și-a făcut numărul și a primit direct Golden Buzz! Cu toate că are o vârstă destul de fragedă, Ana Maria Mărgean și-a descoperit această pasiune în urmă cu doi ani!

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a mărturisit Ana Maria Mărgean.

Cât despre celălalt talent, ea și l-a descoperit încă de mică. Părinții ei au observat că îi place să cânte încă de când avea câțiva anișori. Asculta o linie melodică doar de două ori și o putea reproduce instant! La 5 ani, Ana Maria Mărgean a fost dusă de părinți la ore de canto!

Ana Maria Mărgean a participat la festivaluri în țară. Fetița a făcut pian, dar nu crede că este suficient și dorește să folosească un instrument muzical în numerele ei ca și ventriloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *