Prima pagină » Cancan » Cine este Ana Beregoi – vârstă și carieră

Cine este Ana Beregoi – vârstă și carieră

27 aug. 2024, 11:08,
în Cancan

Ana Beregoi, la vârsta sa, a reușit să cucerească sute de mii de inimi și să meargă pe urmele surorii sale mai mari, Iuliana Beregoi. Tânăra a reușit să strângă aproape un milion de urmăritori pe platformele sociale.

Ana Beregoi s-a născut în Orhei, Republica Moldova, și, precum sora ei, este pasionată de muzică și dans. Vloggeriță și influencer, Ana Beregoi are o vârstă care surprinde având în vedere faima pe care a reușit să o clădească.

Ana Beregoi – vârstă

Ana Beregoi s-a născut pe data de 22 decembrie 2006, în Orhei, Republica Moldova. Aceasta și-a început canalul de Youtube în august 2005 și a reușit să adune aproape 700 de mii de abonați. Sora Iulianei Beregoi susține că nu și-a început cariera în online pentru bani, ci din pasiune.

Tânăra de 17 ani este membra unei trupe de dans. Aceasta și-a descoperit pasiunea la numai vârsta de 5 ani. Ba mai mult, în 2016, fata a descoperit un nou stil de dans, pe hoverboard, care a schimbat perspectiva asupra acestei arte.

Ana Beregoi a devenit cunoscută atât în Republica Moldova, cât și în România. Urmând pașii surorii sale mai mari, Iuliana, aceasta a început de asemenea o carieră în muzică, lansându-și prima piesă în 2019. Din acel moment, aceasta a publicat pe canalul său de Youtube mai multe piese, crescându-și numărul de urmăritori. Pe Instagram a adunat o comunitate de aproape un milion de persoane, iar pe TikTok are peste 56 de milioane de aprecieri.

Cum arată cariera tinerei

În noiembrie 2019, Ana Beregoi și a lansat prima piesă despre care a scris pe Instagram:

„Am lansat prima mea piesă. Sunt super fericită și emoționată, vreau să îi mulțumesc lui @catalin.dascalu și @alinatodasca că mi-au îndeplinit un vis, nu pot să cred că am piesa mea.”

În ceea ce privește cariera în muzică, aceasta colaborează în prezent cu Mixton Music, o companie europeană care se ocupă de managementul tinerelor talente.

„Este jucăușă atunci când vorbim despre actul artistic final. Însă extrem de serioasă și riguroasă atunci când vine vorba despre procesul de producție a lui. Produsul Ana Beregoi se „laudă” deja cu 500k de fani pe Youtube și cu aproape 500k de followeri pe Instagram, cifre importante pentru un artist la început”, a declarat acum câțiva ani Alina Todască, managerul vloggerului și co-owner Mixton Music.

Tânăra a avut și diverse apariții televizate alături de sora sa, Iuliana Beregoi. În ceea ce o privește pe Iuliana, aceasta s-a născut pe data de 13 iulie 2004, în Orhei, Republica Moldova. Pasionată de muzică din copilărie, a decis să-ți urmeze visul participând la diverse concursuri și evenimente. Muncind din greu de la o vârstă fragedă, a reușit să se facă auzită și cunoscută. Aceasta a fost puternic susținută și de către părinții ei care au încurajat-o să urce pe scenă.

La doar vârsta de 20 de ani, Iuliana Beregoi se bucură din plin de succes în carieră și celebritate, ducând o viață de lux. Aceasta a strâns o avere uluitoare și se răsfață cu cadouri scumpe. Și-a impresionat fanii prin achiziționarea unui bolid de lux, model unic în Europa, pentru care a plătit 100.000 de euro.

Ana Beregoi, la vârsta ei de 17 ani, a reușit să-ți materializeze visul din copilărie și să adune o comunitate mare și închegată de urmăritori care o apreciază și sunt pasionați de ceea ce face ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024