Prima pagină » Cultural » Cine este Alexandru Mureșan, iubitul Cristinei Ciobănașu. Cum a reacționat frumoasa actriță după ce a fost criticată pe rețelele de socializare

Cine este Alexandru Mureșan, iubitul Cristinei Ciobănașu. Cum a reacționat frumoasa actriță după ce a fost criticată pe rețelele de socializare

25 iul. 2022, 08:26,
în Cultural

Multă lume se întreabă cine este Alexandru Mureșan, iubitul Cristinei Ciobănașu. Tânărul care i-a cucerit inima celebrei artiste are o carieră de succes, însă apare destul de rar în spațiul public. De ceva vreme, Cristina Ciobănașu nu se mai ascunde și se afișează în ipostaze tandre alături de noul iubit. Recent, vedeta a fost protagonista unor controverse în mediul online, iar unii internauți au sancționat-o pe aceasta. Iată cum a reacționat frumoasa actriță după ce a fost criticată pe rețelele de socializare.

Alexandru Mureșan, noul iubit al Cristinei Ciobănașu

După despărțirea de Vlad Gherman, îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Mureșan. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2021, iar de atunci sunt de nedespărțit. Artista și iubitul ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Tânărul este de profesie medic stomatolog și se bucură din plin de cariera de succes. Alexandru Mureșan se afișează destul de rar în lumina reflectoarelor, însă nu ezită să pozeze în ipostaze romantice alături de iubita sa celebră.

La început, cei doi au încercat să își țină relația departe de ochii curioșilor, dar Cristina Ciobănașu a recunoscut în cele din urmă că iubește din nou după despărțirea dureroasă de Vlad Gherman. Cu toate că cei mai mulți au avut doar cuvinte de laudă pentru vedetă, dar și pentru cel care i-a cucerit inima, unii internauți au criticat-o pe Cristina Ciobănașu după ce aceasta nu mai posteză atât de des pe rețelele de socializare. Mai multi, fanii sunt neîncrezători când vine vorba de povestea de dragoste pe care Cristina Ciobănașu o trăiește alături de Alexandru Mureșan.

Cu toate acestea, cei doi nu țin cont de criticile celor din jur și radiază de fericire împreună. Aceștia sunt discreți cu aparițiile publice, însă se declară împliniți pe plan personal.

Un alt cuplu îndrăgit de publicul autohton este cel format din Theo Rose și iubitul ei. Aceștia au o relație de mai mulți ani și au planuri de căsătorie. De viața de familie se bucură și carismaticul actor și prezentator tv Cosmin Seleși. Acesta este mereu la înălțime, având o carieră de succes. Artistul se declară un bărbat împlinit și pe plan personal alături de frumoasa lui soție.

Ce mesaj a postat vedeta după ce a fost criticată în mediul online

În ultima perioadă, Cristina Ciobănașu a fost o prezență discretă în spațiul public, dar și pe rețelele de socializare, fapt care a atras atenția fanilor artistei. Vedeta a fost criticată recent în mediul online, iar reacția acesteia nu a întârziat să apară. Unii internauți nu sunt încrezători în relația de dragoste a actriței alături de Alexandru Mureșan și sunt de părere că aceasta e nefericită.

Mai mult, aceștia consideră că cea mai bună dovadă este aceea că frumoasa artistă nu mai este activă în mediul online și evită să se afișeze cu noul iubit la tv sau la evenimentele mondene.

Vizibil deranjată de criticile fanilor, Cristina Ciobănașu a reacționat și a postat un mesaj pentru toți cei care i-au adresat replici dure.

„Mi-aș dori din tot sufletul să nu mai judecați după copertă. De ce jigniți un om despre care nu știți nimic? Încerc din tot sufletul să nu o iau personal, dar îmi este peste putință când văd astfel de mesaje. Și pentru că tot întrebați de ce postez atât de puțin cu Alex, acesta este motivul, din cauza hate-ului gratuit. (…) Cred că ne-ar fi tuturor mai ușor să aruncăm așa cuvinte în stânga și în dreapta din spatele unei tastaturi, dar pentru ce? Doar ca să stricăm sufletul unui om care nu a greșit cu nimic?! (…)

Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vis a vis de noua mea relație. Vă rog frumos, cei care nu puteți accepta ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow. Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același repsect din partea voastră. Vă mulțumesc!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Alexandru Mureșan și iubita lui celebră, Cristina Ciobănașu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire împreună. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2021, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate că aceștia au avut parte de replici dure din partea unora, Cristina Ciobănașu și iubitul ei se bucură din plin de viață și atrag privirile tuturor de fiecare dat când se afișează împreună în spațiul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *