Prima pagină » Cancan » Cine este Alexandra Duli de la Survivor România 2022. Războinica are alt nume de fapt

Cine este Alexandra Duli de la Survivor România 2022. Războinica are alt nume de fapt

30 mart. 2022, 14:04,
BZI.ro, în Cancan

Alexandra Duli a devenit una dintre concurentele admirate de fanii Survivor România 2022, aceasta fiind cunoscută și pentru participarea la emisiunea Burlacul. Tânăra în vârstă de 24 de ani provine din Lupeni, județul Hunedoara, însă este stabilită de mai mulți ani la Londra. Recent, au ieșit la iveală anumite detalii în ceea ce o pri vește pe Alexandra Duli, mai precis cu privire la numele ei real.

Alexandra Duli are 24 de ani și a venit în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele. Originară din Lupeni, județul Hunedoara, tânăra locuiește în Marea Britanie de mai mulți ani și a absolvit Universitatea din Kent. Despre ocupația ei actuală nu se știu prea multe, ci doar că este manager. Oricum, Alexandra este cunoscută și în mediul online, având aproape 30000 de urmăritori pe contul de socializare. Anterior, Alexandra Duli a mai apărut în show-ul Burlacul, dar nu a reușit să-i cucerească inima lui Andi Constantin.

Alexandra Duli, Războinica de la Survivor România 2022

Alexandra Duli, una dintre cele patru concurentele din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022, are un alt nume de fapt. Tânăra face parte din echipa Războinicilor, de la Survivor Survivor România 2022 încă de la început, fiind de peste 10 săptămâni în Republica Dominicană. Cu toate acestea, puțină lume știe faptul că numele real al concurentei este Alexandra Mucea. Astfel, cu acest nume a participat ea în show-ul „Burlacul” de la Antena 1, cu un an în urmă.

În 2021, Alexandra a luat parte la show-ul matrimonial Burlacul de la Antena 1, încercând să-i cucerească inima lui Andi Constantin. Pe atunci, tânăra purta numele deAlexandra Mucea și reușise chiar să ajungă în finală, alături de Simona și Ana Bene. Chiar dacă a fost eliminată, Alexandra a avut parte de momente tandre alături de Andi Constantin. La o întâlnire, după ce au povestit despre viețile lor, s-au și sărutat, iar momentul a fost capturat de camerele de filmat ale Antenei 1. Atunci, Andi Constantin mărturisea că se simte bine în prezența tinerei: „Cu ea mă simt cel mai bine la întâlniri”.

Se zvonea că s-ar fi cuplat cu Alex Delea

În urmă cu mai bine de o lună, au existat anumite zvonuri că Alexandra ar simți ceva pentru un alt Războinic. Astfel, Alexandra Duli şi Alex Delea ar fi fost cei doi concurenți care au intrat în atenţia tuturor. Cei doi au fost surprinşi dormind împreună. Mai mult, zvonurile potrivit cărora între cei doi ar putea exista un început de relaţie s-au intensificat în urma declaraţiilor Alexandrei.

Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena, să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine”, a declarat Alexandra Duli.

Cu toate acestea, încă nu se poate spune dacă s-a concretizat ceva între ei din punct de vedere sentimental. Oricum, Alexandra Duli și Alex Delea mai au de petrecut ceva timp la Survivor România 2022 și se va vedea dacă se leagă ceva între ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *