Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este Alex Stoica: Drama fostului războinic de la Exatlon

Cine este Alex Stoica: Drama fostului războinic de la Exatlon

20 ian. 2022, 11:12,
în Cancan ultimă oră

Alex Stoica a fost concurent la Exatlon în sezonul trei. El a făcut parte din echipa „Războinicii”, apoi a făcut senzație încă de la intrarea în casa de la “Puterea Dragostei”.

Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei, a impresionat o țară întreagă cu performanțele sportive de care a dat dovadă la Exatlon România – emisiune la care a participat și Mario Fresh.

” Vreau să îmi găsesc sufletul pereche, dar mă voi și juca, dacă va fi cazul ”, a dezvăluit bărbatul înainte de a participa la show.

alex stoica

Războinicul de la Exatlon a fost eliminat din competiţie după o accidentare

Tânărul este din Galați și a studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați.

Sportul nu a lipsit niciodată din viaţa războinicului de la Exatlon, el a declarat în nenumărate rânduri că începând cu vârsta de opt ani a practicat o mulţime de sporturi şi chiar şi-ar fi dorit să ajungă olimpic.

„De mic am făcut sport, de la 11 ani. Am făcut 8 ani de atletism, apoi după ce am terminat liceul am făcut un an de box și ulterior mi-am dat seama că era foarte târziu, cel puțin pentru mine, să fac box și mi-am dorit să mai fac un sport, ca să pot să ajung la Jocurile Olimpice, pentru că-mi plăceau foarte mult. Și am făcut caiac al treilea sport, pe care l-am practicat câțiva ani, până în 2016. Apoi m-am lăsat pentru că au fost niște probleme la nivel de federație. Și de atunci am fost personal trainer și am încercat și partea de fitness, câștigând câteva premii la concursuri, la clubul unde activăm în Galați.”, a povestit Alex Stoica.

alex stoica

Tânărul este din Galați și a studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați

Alex Stoica regretă că tatăl său nu i-a putut privi performanțele

Alex Stoica are o poveste tristă de viaţă. Tatăl său a murit înainte de a-i îndeplini dorinţa de a-l vedea concurând pe traseele din Republica Dominicană. Fostul Războinic a dedicat cele două luni şi jumătate petrecute în competiţie tatălui său care l-a îndemnat să se înscrie la acest concurs.

„Atunci, în sezonul 3, am fost precum un cal, am stat două luni și jumătate, ăsta a fost scopul meu, măcar dacă nu mă vede tatăl meu, măcar să mă vadă prietenii lui, familia etc. Îl visam de multe ori când eram în competiție. Când eram la baracă aveam un ritual al meu, mă rugăm la Dumnezeu și îmi ziceam mereu că vorbeam cu el și îl simțeam lângă mine. Tata a făcut și el sport, probabil de la el moștenesc pasiunea pentru sport, competitivitatea, dorința de a fi mai bun și de a înfrunta orice obstacole”, a mai spus Alex Stoica.

alex stoica

Alex Stoica a declarat în nenumărate rânduri că începând cu vârsta de opt ani a practicat o mulţime de sporturi şi chiar şi-ar fi dorit să ajungă olimpic

Alex Stoica, viaţa după Exatlon

Războinicul de la Exatlon a fost eliminat din competiţie după o accidentare. După această competiţie a avut multe de câştigat, după cum a spus Alex. A legat prietenii cu oameni noi, a vizitat multe locuri şi a câştigat multă experienţă de echipă şi nu regretă absolut nimic. Este pregătit să concureze oricând la un astfel de show.

Alex Stoica, de la „Puterea Dragostei” – emisiune în urma căreia a devenit cunoscut și Livian – a stârnit interesul multor fete, printre care și al unei foste concurente a emisiunii, Delia, care a mărturisit pe contul ei de instagram că ar mai intra o dată în casa iubirii doar pentru a-și încerca norocul cu acesta.

alex stoica

Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei, a impresionat o țară întreagă cu performanțele sportive de care a dat dovadă la Exatlon România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *