Prima pagină » Cancan » Cine este Alex Militaru – Cum a cucerit-o acesta pe îndrăgita Carmen Grebenișan

Cine este Alex Militaru – Cum a cucerit-o acesta pe îndrăgita Carmen Grebenișan

22 feb. 2022, 10:03,
în Cancan

Alex Militaru este actualul soț al vloggeriței Carmen Grebenișan. Cei doi se cunosc de mai bine de 4 ani, însă au fost doar prieteni pentru o bună perioadă de timp. De asemenea, există o diferență de vârstă în această relație, însă acest lucru nu a stat în calea iubirii dintre cei doi îndrăgostiți.

Cine este Alex Militaru

Tânărul care a cucerit-o pe fosta concurentă de la Asia Express, este din Slatina și a absolvit Colegiul Național „Radu Greceanu”. De asemenea, acesta a fost ambițios și a continuat studiile, urmând cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, unde locuiește și la momentul actual împreună cu soția sa. În prezent, acesta este de meserie farmacist.

Tânărul suferă de o afecțiune întâlnită frecvent, și anume alergia la ambrozie. Aceasta poate fi asociată cu rinita alergică și poate afecta în mod serios calitatea vieții unei persoane. Soția sa a apelat la fani pentru a-i oferi remedii.

Alex Militaru nu este la fel de prezent precum Carmen Grebenișan în lumea rețelelor de socializare. Acesta are foarte puține poze cu el pe Facebook și este foarte discret atunci când vine vorba de viața sa privată. Pe internet nu se găsesc prea multe informații despre soțul faimoasei vloggerițe.

alex militaru si carmen grebenisan selfie pe balcon

Alex Militaru nu este la fel de prezent precum Carmen Grebenișan în lumea rețelelor de socializare

Cum a început relația celor doi

Relația celor doi a început în mod oficial în februarie 2020, însă Alex Militaru și Carmen Grebenișan se cunoșteau cu cel puțin 3 ani înainte, timp în care i-a legat doar o simplă relație de prietenie.

Deși, pandemia nu a avut un impact pozitiv asupra populației, pe Carmen Grebenișan și pe Alex Militaru i-a adus împreună. Îndrăgostiții au început să se întâlnească drept potențiali parteneri de viață abia după filmările pe care vloggerița le-a avut la Asia Express.

„Pot spune că pandemia a avut un impact  pozitiv asupra noastră și asupra schimbărilor care au avut loc în relația noastră. Această perioadă ne-a apropiat enorm, fiindcă am fost obligați să stăm în aceeași casă…”, declarase Carmen Grebenișan.

alex militaru si carmen grebenisan imbratisati

Relația celor doi a început în mod oficial în februarie 2020

Într-o seară de vară, în luna august, Alex Militaru a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Acesta s-a pregătit temeinic și a surprins-o în cel mai frumos fel. Totul a fost foarte intim și s-a petrecut acasă la o prietenă de-a lui Carmen Grebenișan. Cei doi luau cina împreună cu Alina Ceușan și Raul Tișa, soțul acesteia. Între timp, Alex Militaru a pregătit pe terasă niște lumânări așezate în cerc, unde o aștepta pe frumoasa sa iubită cu un buchet de flori și cu inelul de logodnă. Aceasta a fost luată prin surprindere și a declarat că nu se aștepta deloc. Pentru ca atmosfera să fie și mai romantică, totul a avut loc sub clar de lună.

„M-au șocat! A fost o seară de șoc! Nici nu mai știu ce am zis știu că am început să plâng instant. Eu nu-s genul ăla de persoană așa care să mă las impresionată de lucrurile astea romantice, poate unora li se pare că-s mai rece, dar a fost drăguț!”, a spus tânăra pe story-ul său de pe Instagram.

alex militaru si carmen grebenisan cerere in casatorie

În luna august, Alex Militaru a cerut-o în căsătorie pe iubita sa

Ce părere au fanii despre Alex Militaru

Carmen Grebenișan este înnebunită după soțul său, însă unii dintre fanii ei nu sunt de acord cu această relație. De fiecare dată când blondina postează pe o rețea de socializare poze cu partenerul său, fanii reacționează și nu se înlătură de la a-și exprima opinia despre el. Unii consideră că nu este de nasul tinerei sau că pur și simplu nu este destul de arătos. Au existat comentarii care susțineau că cei doi nu se potrivesc. Vloggerița s-a grăbit să le răspundă prin comentarii care arătau faptul că ei nu îi pasă de părerea lumii.

Alex Militaru este considerat un bărbat norocos de către fanii săi și a soției sale, iar unii îl invidiază pentru relația frumoasă pe care o are cu aceasta.

alex militaru si carmen grebenisan cununie

Carmen Grebenișan este înnebunită după soțul său, însă unii dintre fanii ei nu sunt de acord cu această relație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *