Prima pagină » Cancan » Cine este Alex Mațaev – Ce face acum tânărul finalist X Factor

Cine este Alex Mațaev – Ce face acum tânărul finalist X Factor

04 mart. 2022, 11:42,
în Cancan

Alex Mațaev este tânărul care a ajuns în finala concursului televizat X Factor. Acesta a participat contra lui Florin Ristei. Așa cum știu toți fanii celor doi, Alex Mațaev a pierdut. Totuși, din anul 2013, multe s-au întâmplat în viața artistului. Cât de mult s-a schimbat îndrăgitul concurent?

Cine este Alex Mațaev

Artistul a devenit cunoscut abia după experiența sa la concursul X Factor, în anul 2013. Acesta chiar a ajuns finalist, însă a pierdut în fața lui Florin Ristei.

Alex Mațaev are acum 30 de ani, însă se apropie cu pași repezi de vârsta de 31 de ani. Ziua sa de naștere este pe 14 martie 1991. Acesta este de origine din Republica Moldova, mai exact municipiul Bălți.

Tânărul a avut și o relație cu fiica omului politic Liviu Dragnea, pe nume Alexandra Maria Dragnea. Acesta a cucerit-o imediat după finala emisiunii televizate la care a fost concurent. Totuși, în 2021 relația celor doi s-a terminat, fanii deducând acest lucru din melodiile artistului.

Pe internet nu există foarte multe informații despre carismaticul cântăreț. Deși s-a bucurat de lumina reflectoarelor pe parcursul emisiunii, imediat după ce a cunoscut-o pe Alexandra Dragnea acesta a dispărut treptat din lumea mondenă. Nici pe pagina sa personală de Facebook, acesta nu are afișate informații despre locul în care a studiat sau specializarea. De asemenea, nu are afișată nici ziua de naștere sau locul în care locuiește în prezent.

Din interviurile sale, reiese faptul că Alex Mațaev este un tânăr carismatic, plin de umor, sarcasm și voie bună.

alex mataev langa microfon

Alex Mațaev are acum 30 de ani

Cum a fost prima apariție a tânărului la emisiune

Alex Mațaev a intrat pe scena show-lui plin de carismă și a adus o atmosferă diferită față de restul concurenților de până atunci. Acesta a avut trupa sa, în orașul natal. Așadar, artistul era un rocker înrăit, cu plete, lucru care sigur a lăsat o anumită impresie atât juraților, cât și telespectatorilor.

Cântărețul a performat o piesă de la îndrăgita și nostalgica trupă Aerosmith. Putem spune că acesta a cucerit juriul. Delia chiar i-a mărturisit acest lucru, imediat după audiție.

alex mataev pe scena x factor

Alex Mațaev a intrat pe scena show-lui plin de carismă

Relația dintre artist și fiica lui Liviu Dragnea

Tânărul a cucerit-o pe Alexandra Dragnea încă din anul 2013. Relația celor doi a fost una foarte controversată, în ochii fanilor. Din cauza reputației tatălui său, Alexandra Dragnea a atras multe comentarii jignitoare atât la adresa sa, cât și a tatălui și iubitului său.

După ce Alex Mațaev a filmat primul său single, acasă la partenera sa, artistul a primit multe jigniri prin intermediul comentariilor. Cei doi s-au hotărât să plece în Statele Unite ale Americii, până ce lumea va trece peste toate aceste controverse. Totuși, aceștia s-au întors în România în anul 2019.

alex mataev si alexandra dragnea

Tânărul a cucerit-o pe Alexandra Dragnea încă din anul 2013

Ce face acum Alex Mațaev

Chiar dacă nu a mai lansat melodii de câțiva ani, în prezent, artistul activează pe platforma TikTok. Acesta a început prin a face clipulețe amuzante. Acum, pagina sa pe această platformă este plină cu videoclipuri cu el cântând liniștitor la o chitară, versuri scurte, controversate, dar amuzante. Cântărețul are mulți fani, întrucât a strâns 15.800 de urmăritori și peste 294.700 de aprecieri.

Alex Mațaev este un artist carismatic care a devenit cunoscut după apariția sa la emisiunea X Factor.

alex mataev cantand la chitara

Chiar dacă nu a mai lansat melodii de câțiva ani, în prezent, artistul activează pe platforma TikTok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *